Βραβείο για το NOBACCO PRIVILEGE CLUB και στα Mobile Excellence Awards 2018

1.911 επισκέψεις στο άρθρο

Ένα ακόμα βραβείο απέσπασε η NOBACCO για το NOBACCO PRIVILEGE CLUB στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2018 που συνδιοργανώθηκαν για 4ησυνεχή χρονιά από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Boussias Communications.

Κατά την τελετή απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Anais Club, η mobile εφαρμογή NOBACCO PRIVILEGE CLUB  διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Mobile Επιχειρηματικές Εφαρμογές, Μάρκετινγκ και Μετασχηματισμός. Το βραβείο αφορούσε στην ανάπτυξη και εφαρμογή εφευρετικών πρακτικών που υποστηρίζουν στρατηγικές ψηφιακού marketing. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή mobile εφαρμογή με επίκεντρο τον καταναλωτή η οποία δίνει τη δυνατότητα αναβαθμισμένης επικοινωνίας με όλα τα μέλη του Privilege Club της NOBACCO και παρέχει μια μοναδική mobile εμπειρία.

Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης-μέλος συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών απολαμβάνοντας προνόμια, κέρδη και οφέλη, καθώς  μέσα από κάθε αγορά του συλλέγει πόντους εξαργύρωσης. Παράλληλα, έχει στη διάθεση του ένα εργαλείο online πρόσβασης στους διαθέσιμους πόντους προνομίων, γεωγραφικής αναζήτησης των καταστημάτων και των σημείων πώλησης NOBACCO, πλοήγησης για τον τρόπο μετάβασης στο σημείο που τον ενδιαφέρει, άμεσης επικοινωνίας με την επιχείρηση και σε μια πληθώρα  χρηστικών πληροφοριών που αφορούν τα προϊόντα NOBACCO. Η εφαρμογή NOBACCO PRIVILEGE CLUB ανανεώνεται διαρκώς και παράλληλα με τη συνεχή διεύρυνση των τρόπων επιβράβευσης των μελών του Club.

«Η διάκριση  αυτή αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται από τη NOBACCO για την παροχή καινοτόμων και ευρηματικών  υπηρεσιών με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης» τόνισε ο Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO.