Βραβευμένα Solar Panels από την EGING PV

2.167 επισκέψεις στο άρθρο

Η EGing PV, βραβευμένη ως “TOP BRAND PV” για το 2020 από το ινστιτούτο ερευνών EuPD Research, ανήκει στο Top 10 με τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων στην Κίνα και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Tier 1 Bloomberg.

Η EGing Photovoltaic Technology είναι η πρώτη εταιρία με αποκλειστική δραστηριότητα την παραγωγή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, που η μετοχή της διαπραγματεύθηκε στο χρηματιστήριο της Σαγκάης (κωδικός μετοχής: SH600537). H σύσταση της ιδιόκτητης εταιρίας Changzhou EGing  Photovoltaic  Technology  Co που ειδικεύεται στην παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων έγινε το 2003.

Η EGing PV είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση φωτοβολταϊκών προϊόντων.  Η καθετοποιημένη παραγωγή ράβδων πυριτίου (ingots), φετών πυριτίου (wafers), κυψελών (cells), φωτοβολταϊκών πλαισίων (solar modules) και η χρήση εξοπλισμού από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής αυτών, προσφέρει στην EGing PV  μεγάλο πλεονέκτημα στον έλεγχο της ποιότητας του τελικού προϊόντος και τη συνεχή βελτίωση των ροών παραγωγής, με αποτέλεσμα την άμεση διαθεσιμότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.
Η καθετοποιημένη παραγωγή πραγματοποιείται σε ένα ιδιόκτητο campus ετήσιας δυναμικότητας 5.2GW, με πλάνο επέκτασης στα 8GW εντός του 2021.
 
Η γκάμα στην παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων περιλαμβάνει πολυκρυσταλλικά και μονοκρυσταλλικά πλαίσια με κύτταρα από 166mm έως 210mm, τεχνολογίας mono PERC και TOPcon, P type και N type. Διαθέτοντας πιστοποιητικά ISO9001, ISO14001, OHSAS 18001, QC080000 και ISO50001, η EGing PV  βελτιώνει διαρκώς τη διαχείριση των πρώτων υλών και την ποιότητα των προϊόντων της.

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της EGing PV  έχουν περάσει πολλές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των CEC, UL, TUV, VDE, JET, MCS και CQC κλπ., οι οποίες εγγυώνται ότι τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιτυχώς ακόμα και στις πιο απαιτητικές αγορές. Με προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η EGing PV  έχει επεκτείνει την εμπορική δραστηριότητά της σε πάνω από 60 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Στη Ελλάδα η EGing PV  έχει παρουσία τόσο σε pre-sales όσο και σε after-sales επίπεδο και υποστηρίζεται από μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών.


EGING PV
Καλέστε:  
2120002277
Δείτε:      www.egingpv.gr/
Διεύθυνση:  Σαχτούρη 12, Χαλάνδρι, Ελλάδα