Εκτός των άλλων, αναγνωρίστηκε και το υψηλό επίπεδο διαφοροποίησης και καινοτομίας της εταιρείας

Βραβευμένες πρώτες ύλες!

Διαβάστηκε από 2202 αναγνώστες -

Η KRAFTPAINTS ψηφίστηκε ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά εταιρικά brands

 
Η DRUCKFARBEN ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, μέλος της οποίας είναι ηKRAFTPAINTS, αναδείχθηκε μία από τις «Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες» στην Ελλάδα για το 2016 στο πλαίσιο του θεσμού των Superbrands. 

Τη δυναμική ανάπτυξη της KraftPaints, που αποτυπώνεται στην ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά οικοδομικών χρωμάτων και δομικών υλικών αλλά και στην εξαγωγική της δραστηριότητα, επιβεβαιώνει η ανάδειξη της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ ανάμεσα στις “Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες” στην Ελλάδα στην κατηγορία “Πρώτες Ύλες και Υλικά Κατασκευών” για το 2016.
Η διάκριση έγινεστο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο έχοντας αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρείες ως ηγέτιδες στον τομέα τους.

Κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης, τόσο η επιτροπή όσο και χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές επιβράβευσαν τη διαχρονική αξιοπιστία και τη σχέση τιμής-ποιότητας των προϊόντων της KraftPaints, καθώς και τις πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά εταιρικά brands.

Εκτός των άλλων, αναγνωρίστηκε και το υψηλό επίπεδο διαφοροποίησης και καινοτομίαςτης εταιρείας, η οποία λανσάρει στην ελληνική αγορά, με αρκετή επιτυχία, καινοτόμα προϊόντα όπως χρώμα που συμβάλλει στη δημιουργία πιο υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι (Master) ή ενεργειακά χρώματα, για εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι (EnergySave).

Ο MarketingManager της KraftPaints, κ. Παύλος Ρίζος, τόνισε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή και το κοινό που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν ανάμεσα στις “Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες” για το 2016. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για τη Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ και την KraftPaints που δικαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επενδύσει περαιτέρω στο τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), ενισχύοντας έτσι την καινοτομία και τη συνολική ποιότητα των προϊόντων μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ