Building Materials Awards: Πάρτε μέρος !

1.728 επισκέψεις στο άρθρο

Πάρτε μέρος στο συναγωνισμό των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα. Με την «σφραγίδα» Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ΤΕΕ και ΣΕΧΒ τα πρώτα ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά.

Mε βάση την ενημέρωση του διοργανωτή (Βοussias Communications), μέχρι και τις 20 Μαρτίου το περιθώριο που έχουν όλες οι εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και εμπορίας δομικών υλικών, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, για να διεκδικήσουν τη νίκη στα πρώτα ελληνικά βραβεία δομικώνυλικών, τα Building Materials Awards 2020.

Δεκάδες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου,
έχουν ήδη υποβάλλει υποψηφιότητες. Κάντε και την δική σας εταιρεία επάξιο συναγωνιστή τους και κερδίστε τα μεγάλα βραβεία σε μια ή περισσότερες από τις αναλυτικές κατηγορίες. 
 
Το βραβείο μπορείτε να το επικοινωνήστε με πολλαπλούς τρόπους στους πελάτες σας και να αναδείξετε την υπεροχή του προϊόντος σας. 
Πώς; Δηλώστε υποψηφιότητα μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020 στα Building Materials Awards!
 
Τα πρώτα ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά και στοιχεία δόμησης, τελούν υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, δείχνοντας τη σημασία του εγχειρήματος τόσο σε επιστημονικό όσο και επίπεδο αγοράς. 
 
Δείτε τι χρειάζεται για να υποβάλλετε υποψηφιότητα στους όρους του διαγωνισμού και βρείτε ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να συντάξετε εύκολα, γρήγορα και με πληρότητα το κείμενο της υποψηφιότητάς σας και να διεκδικήσετε τη βράβευση. 
 
Αξιοποιήστε ένα από τα οικονομικά πακέτα υποψηφιοτήτων και διεκδικήστε περισσότερα από ένα βραβεία ΕΔΩ .
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε, επικοινωνήστε με τον διοργανωτή.