Η Cocoon Ecoclima φέρνει στην αγορά την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των μονοκρυσταλλικών ή πολυκρυσταλλικών κυψελών.

Η Cocoon Ecoclima φέρνει στην αγορά την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των μονοκρυσταλλικών ή πολυκρυσταλλικών κυψελών.

COCOON Ecoclima: Τα ποιοτικότερα & πιο αποδοτικά υλικά φωτοβολταϊκών

1.466 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Στην  COCOON Ecoclima  θα βρείτε τα ποιοτικότερα και πιο αποδοτικά υλικά για αυτόνομα φωτοβολταϊκά και φωτοβολταϊκά συμψηφισμού net metering για το χειμώνα του 2022 -23.

Η COCOON Ecoclima με εμπειρία στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2005 και εκατοντάδες εγκατεστημένα έργα φωτοβολταϊκών σε όλη την Ελλάδα εγγυάται την καλύτερη επιλογή του εξοπλισμού που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Στον τομέα των φωτοβολταϊκών πλαισίων καλύπτει όλη τη γκάμα ισχύος, από 5W έως 660W, έχοντας τη δυνατότητα να υποστηρίξει κάθε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση. Παρακολουθώντας στενά κάθε νέα εξέλιξη η Cocoon Ecoclima φέρνει στην αγορά την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των μονοκρυσταλλικών ή πολυκρυσταλλικών κυψελών με  τις τεχνολογίες PERC, Half-Cell και 5 εως 12 Busbars.

Στη μακροχρόνια παρουσία της στην αγορά η Cocoon Ecoclima έχει αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές από όλο τον κόσμο όπως Victron Energy, Leapton, Amerisolar, CSun, SMA, ABB, Kostal, SBAT, Rolls  έχοντας τη δυνατότητα να παρέχει μακροχρόνιες εγγυήσεις για τα προϊόντα της.

Στην COCOON Ecoclima επίσης θα βρείτε τις κορυφαίας ποιότητας αντλίες θερμότητας του γερμανικού  οίκου APOLLOTECK με διεθνείς πιστοποιήσεις και πιστοποιήσεις προστασίας του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Cocoon Ecoclima για να αναλάβει εξ ολοκλήρου την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο αξιόπιστου φωτοβολταϊκού συστήματος.

COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20, Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  211 7109382-3
E-mail: [email protected]
Δείτε περισσότερα στο: www.cocoon.gr

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »