ΔΙΑΚΡΙΣΗ της KRAFT Paints στα DIY awards “Προϊόντα της Χρόνιας 2019”

1.709 επισκέψεις στο άρθρο

Η KRAFT Paints διακρίθηκε για το προϊόν Master Clean Air, το οποίο αναδείχθηκε το κορυφαίο προϊόν στην Κατηγορία «Καινοτομία» 2019 στον διαγωνισμό «DIY Προϊόντα της Χρονιάς» που έγινε από το DIY περιοδικό «μαστορέματα».

Ψηφίστηκε σε ποσοστό 60% από τους Έλληνες καταναλωτές και 40% από 5μελή ειδική επιτροπή που απαρτίζεται από κορυφαία στελέχη του εμπορίου και πανεπιστημίων.  
 
Για ακόμη μια φορά, η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει την αφοσίωση των ανθρώπων της KRAFT Paints, στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων που συνεισφέρουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών μας καθώς και την αποδοχή του καταναλωτικού κοινού που συνεχίζει να μας εμπιστεύεται φέρνοντάς μας πρώτους στην προτίμησή του, έχοντάς μας ταυτίσει με επιτυχημένα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Μην παραμελείτε το ταβάνι!
Ειδικά τον χειμώνα, χάρη στη φυσιολογική μεταφορά της θερμότητας, ο αέρας του δωματίου ανεβαίνει στην οροφή. Εκεί ακριβώς, οι ειδικές ικανότητες ενός χρώματος πρέπει να είναι αυξημένες. Όπως ακριβώς αυτές του Μaster Clean Air από την KRAFT Paints: βοηθά στη μείωση καυσαερίων και ρύπων όπως των ΝΟx που εγκλωβίζονται μέσα στο σπίτι. Με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας φωτοκατάλυσης και αξιοποιώντας τον φυσικό ή τεχνητό φωτισμό του χώρου (λαμπτήρες LED ή φθορισμού), βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός σπιτιού.
 
Είναι το πρώτο προϊόν στην Ελλάδα με αυτές τις ιδιότητες, που πιστοποιείται με το ευρωπαϊκό εθελοντικό σήμα Indoor Air Comfort Gold του οργανισμού Eurofins, ως Best–In–Class προϊόν, για μηδαμινές εκπομπές VOC. Λόγω των ρητινών υδρυάλου που περιέχει είναι διαπνέον και συνιστάται για ταβάνια χώρων που διαθέτουν τζάκι, σόμπες, ξυλόσομπες, σε εσωτερικά γκαράζ, σε χώρους με καπνό από τσιγάρα και κουζίνες με εστίες φυσικού αερίου.