ΔΙΑΚΡΙΣΗ της KRAFT Paints στα Made in Greece awards

2.013 επισκέψεις στο άρθρο

Η KRAFT Paints για 3η φορά φέτος απέσπασε και νέο βραβείο.

Συγκεκριμένα απέσπασε το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμου Βιομηχανικού Προϊόντος 2019 για το προϊόν Master Easy Clean, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019. Ο θεσμός των βραβείων «Made in Greece» που διοργανώνονται από το 2013 από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που παράγουν στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.
 
Το Master Easy Clean είναι ένα πλαστικό χρώμα με μοναδικά χαρακτηριστικά:
 
  • Υψηλή αντοχή σε λεκέδες, συχνό πλύσιμο & τρίψιμο
  • Ειδική σύνθεση για να μην λερώνει κατά την εφαρμογή
  • Κατάλληλο για παιχνίδια & παιδικά έπιπλα
 
Επιφάνειες πάντα καθαρές!
 
Το Master Easy Clean δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής και αντοχής semi matt επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας στον τοίχο.

√ Με Κεραμικά Μικροσφαιρίδια της 
√ Τεχνολογία αιχμής στο σπίτι σας.
√ Υψηλή αντοχή στη στίλβωση, στο συχνό πλύσιμο & το τρίψιμο 
 
Λόγω της ειδικής σύνθεσης του και των κεραμικών μικροσφαιριδίων της 3M™ που περιέχει, δημιουργεί μία εξαιρετικής σκληρότητας semi-matt επιφάνεια με διπλάσια αντοχή στην στίλβωση κατά το καθάρισμα των λεκέδων από ένα κοινό πλενόμενο πλαστικό χρώμα.
 
 
Συνεισφέρει στην Υγιεινή Ατμόσφαιρα των χώρων σας & την ποιότητα ζωής
 
Το Master Easy Clean είναι το πρώτο στην κατηγορία του με Πιστοποίηση Indoor Air ComfortGOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν,  με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων, έως και 15 φορές χαμηλότερες εκπομπές TVOC από το επιτρεπτό όριο του Α+.                         
Σύμφωνο με AgBB, Βελγική Νομοθεσία, BREEAM, LEED v.4, SKA Rating, Well Building, Italian GPP, BVB, M1, Danish Indoor Climate Label κ.α.
 
 
Κατάλληλο για παιχνίδια & παιδικά έπιπλα
 
Είναι σύμφωνο με το πρότυπο ΕΝ 71-3 για τη μη μετανάστευση βαρέων μετάλλων σε παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.
 
Συνοψίζοντας τα οφέλη
 
  • Κατάλληλο και για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα αφού δεν περιέχει βαρέα μέταλλα.
  • Νέας τεχνολογίας σύνθεση (anti-spatter technology) για να μην λερώνει κατά τη βαφή και να εφαρμόζεται εύκολα.
  • Λόγω του semi-mat φινιρίσματος που διαθέτει δημιουργεί επιφάνεια λαμπερή που αναδεικνύεται από το φωτισμό του χώρου κάνοντάς το ιδανικό για σαλόνια και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής χώρους.
  • Διαρκεί στο χρόνο χωρίς να απαιτείται συχνή επαναβαφή.
Πληροί τόσο τις απαιτήσεις όλων των ευρωπαϊκών εθνικών νομοθεσιών σχετικά με τις εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων όσο και των εθελοντικών προγραμμάτων για τη βαφή αειφόρων και βιοκλιματικών κτηρίων όπως LEED v 4.1, ΒΡΕΕΑΜ, Well Building σχετικά με την ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος.