Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Διαβάστηκε από 1458 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/6/2019

Η επιτυχημένη πορεία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., ως κορυφαία εταιρία στην παροχή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, λειτουργικότητας και ασφάλειας, συνεχίζεται και αναγνωρίζεται μέσω της διάκρισής της στα φετινά Corporate Superbrands Greece.

 
Συγκεκριμένα,  η ΚΑΥΚΑΣ επιλέχθηκε μεταξύ 1500 υποψηφίων εταιριών και αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία «Ηλεκτρικά-Ηλεκτρονικά Είδη –Φωτισμός» για την περίοδο 2018-2019.
 
Η εκδήλωση απονομής των βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτήν τιμήθηκαν κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Στόχο του θεσμού αποτελεί η αναγνώριση και επιβράβευση των ποιοτικών, αξιόπιστων, συνεπών και ιστορικών μαρκών, προϊόντων, υπηρεσιών και παραγωγών και η ενθάρρυνση των τελευταίων για τη δημιουργία και τοποθέτηση στην αγορά προϊόντων, που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους.
 
Η διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στο διεθνή θεσμό, που διεξήχθη για 6η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, επισφραγίζει τη δυναμική εξέλιξη της εταιρίας στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού. Η ΚΑΥΚΑΣ βαθμολογήθηκε και εν συνεχεία αναδείχτηκε πρώτη μεταξύ 6 άλλων εταιριών της κατηγορίας “Ηλεκτρικά-Ηλεκτρονικά Είδη –Φωτισμός” από Κριτική Επιτροπή ειδικών της αγοράς καθώς και από ψηφοφορία του κοινού.
 
Η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώρισή μας ως ένα από τα κορυφαία brands στην Ελλάδα αποτελεί μεγάλη τιμή για την ΚΑΥΚΑΣ. Συνεχίζουμε δυναμικά, γνωρίζοντας πως το έργο μας εκτιμάται από την αγορά, αλλά κυρίως από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη σπουδαία αυτή διάκριση, η οποία ενισχύει το όραμα της εταιρίας μας για την παροχή άριστων τεχνολογικών λύσεων σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, λειτουργικότητας και ασφάλειας για κάθε χώρο και εφαρμογή».
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »