Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

2.256 επισκέψεις στο άρθρο

Η επιτυχημένη πορεία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., ως κορυφαία εταιρία στην παροχή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, λειτουργικότητας και ασφάλειας, συνεχίζεται και αναγνωρίζεται μέσω της διάκρισής της στα φετινά Corporate Superbrands Greece.

Συγκεκριμένα,  η ΚΑΥΚΑΣ επιλέχθηκε μεταξύ 1500 υποψηφίων εταιριών και αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία «Ηλεκτρικά-Ηλεκτρονικά Είδη –Φωτισμός» για την περίοδο 2018-2019.
 
Η εκδήλωση απονομής των βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτήν τιμήθηκαν κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Στόχο του θεσμού αποτελεί η αναγνώριση και επιβράβευση των ποιοτικών, αξιόπιστων, συνεπών και ιστορικών μαρκών, προϊόντων, υπηρεσιών και παραγωγών και η ενθάρρυνση των τελευταίων για τη δημιουργία και τοποθέτηση στην αγορά προϊόντων, που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους.
 
Η διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στο διεθνή θεσμό, που διεξήχθη για 6η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, επισφραγίζει τη δυναμική εξέλιξη της εταιρίας στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού. Η ΚΑΥΚΑΣ βαθμολογήθηκε και εν συνεχεία αναδείχτηκε πρώτη μεταξύ 6 άλλων εταιριών της κατηγορίας “Ηλεκτρικά-Ηλεκτρονικά Είδη –Φωτισμός” από Κριτική Επιτροπή ειδικών της αγοράς καθώς και από ψηφοφορία του κοινού.
 
Η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώρισή μας ως ένα από τα κορυφαία brands στην Ελλάδα αποτελεί μεγάλη τιμή για την ΚΑΥΚΑΣ. Συνεχίζουμε δυναμικά, γνωρίζοντας πως το έργο μας εκτιμάται από την αγορά, αλλά κυρίως από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη σπουδαία αυτή διάκριση, η οποία ενισχύει το όραμα της εταιρίας μας για την παροχή άριστων τεχνολογικών λύσεων σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, λειτουργικότητας και ασφάλειας για κάθε χώρο και εφαρμογή».