Διεθνές Συνέδριο ``Energy in Buildings 2019``

1.666 επισκέψεις στο άρθρο

Στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου "Energy in Buildings 2019" και του Ευρωπαϊκού CRC η εταιρεία ASHRAE είναι Μέγας Χορηγός και διοργανώνει Τεχνικές Παρουσιάσεις "Training Courses".

 


Εκτός του  Συνεδρίου του Σαββάτου 28/09/2019 Energy in Buildings παράλληλα από Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα γίνουν χωριστά Training Courses με τα παρακάτω θέματα:
1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ & ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
 
2) Αποτελεσματικές εγκαταστάσεις HVAC δια χειρισμού του μέσου σύμφωνα με το VDI 2035, με τη χρήση συστημάτων απομάκρυνσης της πίεσης, αφαίρεσης ιλύος και απαέρωσης

3) Οδηγός Σχεδιασμού Ζεστού Κλιματος

4) Προσομοίωση κτιρίου: Τι υπάρχει στο Black Box;


Σχετικά με το Συνέδριο Energy in Buildings 2019:
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το "ENERGY in BUILDINGS" είναι ένα Διεθνές Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί για όγδοο συνεχή χρόνο. Συνεργάζεται με Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Ενδιαφερόμενους, Ακαδημαϊκούς και Επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους που συμβάλλουν και προάγουν την κατάσταση της τέχνης του δομημένου περιβάλλοντος. Το συνέδριο θα φιλοξενήσει αποδεκτά έγγραφα και αφίσες καθώς και παρουσιάσεις και εργαστήρια προσκεκλημένων ομιλητών. Δεν υπάρχει τέλος εγγραφής για συνέδρια. Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η αγγλική.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα.

Σχετικά με το Ευρωπαϊκό Chapter Regional Conference :  
ASHRAE Region XIV - CRC2019
Το 3ο ετήσιο περιφερειακό συνέδριο της Περιφέρειας ASHRAE XIV-Europe (CRC2019) πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 26-29 Σεπτεμβρίου 2019 και φιλοξενείται στο Ελληνικό Κεφάλαιο.

Το CRC2019 θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεργαστεί με επαγγελματίες και διάσημους ειδικούς στους τομείς ενδιαφέροντός τους από όλη την Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου, να συναντηθεί με τον Darryl Boyce, τον Πρόεδρο της Εταιρείας William Dean, τον Αντιπρόεδρο της Κοινωνίας και τον Steve Comstock, από το ευρωπαϊκό γραφείο μας στις Βρυξέλλες, να αλληλεπιδράμε με τους περιφερειακούς ηγέτες, να συμμετέχουμε σε πολλές συναντήσεις για συμμετοχή, συμμετοχή σε κεφάλαια, οργανωτικές συναντήσεις να αποτελούν την καρδιά της εθελοντικής υπηρεσίας ASHRAE, να μάθουν πώς να συμμετέχουν ενεργά στις τεχνικές και μόνιμες επιτροπές της ASHRAE, τεχνικό πρόγραμμα, να παρακολουθήσουν την παράλληλη έκθεση και φυσικά να απολαύσουν μεγάλη κοινωνική και κοινωνική δραστηριότητα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα.
 
Πρόγραμμα
 
Εγγραφές