Διεθνής έκθεση International Green Week

1.876 επισκέψεις στο άρθρο

Η IGW ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1926 & το 2018 θα είναι η 83η επετειακή διοργάνωση. Είναι μοναδική στο είδος της όσον αφορά στα τρόφιμα & στα είδη γεωργίας & κηπουρικής...

Παράλληλα αποτελεί σημείο αναφοράς για το GFFA, το Παγκόσμιο Φόρουμ Διατροφολογίας & Γεωργίας στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 80 υπουργοί που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο τομέα.
Παραγωγοί απ` όλον τον κόσμο συρρέουν στην έκθεση με σκοπό να "γνωρίσουν" καινοτόμες τεχνολογίες του κλάδου τους & ταυτόχρονα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.
Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα οργανικά παράγωγα, η ανάπτυξη της υπαίθρου, η εξέλιξη της κτηνοτροφίας είναι μερικοί από τους τομείς που "κινούν" το ενδιαφέρον των επισκεπτών!

Το γραφείο μας σας παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στη διεθνή έκθεση International Green Week στο Βερολίνο προτείνοντάς σας ελκυστικά πακέτα από ¤175 το άτομο!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί στο +30 2111042100 ή συμπληρώστε τη φόρμα στο link που ακολουθεί: http://bit.ly/2wOo6Xk

Πηγή: www.antaeustravel.com