Ημερίδα ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ ΕΔΑ και ΟΤΕ

Διαβάστηκε από 1890 αναγνώστες -

Συνάντηση ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε θέματα δικτύων από την ΕΔΑ Αττικής και τονΌμιλο ΟΤΕ!

 
Με στόχο την ομαλή ανάπτυξη δικτύων και υποδομών με διαφορετικά χαρακτηριστικά για την παροχή σύγχρονων και αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και ο Όμιλος ΟΤΕ διοργάνωσαν ημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στις εγκαταστάσεις τηςOTEAcademy.

Στελέχη της ΕΔΑ Αττικής είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν αναλυτικά στελέχη και αναδόχους έργων κατασκευών του Ομίλου ΟΤΕ για τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας του δικτύου διανομής φυσικού αερίουκαι τις πρακτικές ασφάλειας κατά την εκτέλεση τεχνικών έργων πλησίον αυτών. Επιπλέον, αντάλλαξαν απόψεις και προτάσειςγια τον καλύτερο συντονισμόκαι την συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών,καθώς ο Όμιλος ΟΤΕ αναπτύσσει εντατικά το δίκτυο οπτικών ινών τουστο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου το δίκτυο φυσικού αερίου εκτείνεται ήδη σε μήκοςπερίπου 3.400 χλμ.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υπηρεσία «Τηλεφώνησε πριν σκάψεις» που εφαρμόζει η ΕΔΑ Αττικής και απευθύνεται σε κάθε φορέα που προγραμματίζει εργασίες κοντά σε δίκτυα φυσικού αερίου και διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή εκτέλεση των εργασιών πριν την έναρξή τους.
Η ΕΔΑ Αττικής πραγματοποιεί αντίστοιχες πρωτοβουλίες ενημέρωσης με όλους τους φορείς διαχείρισης δικτύων και υποδομών που δραστηριοποιούνται στοΛεκανοπέδιο, φιλοδοξώντας να διαμορφώσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασίας που θα αναβαθμίσει το επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίαςτων υποδομών φυσικού αερίου.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ