Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

7.300 επισκέψεις στο άρθρο

H εταιρεία έχει πέντε εργοστάσια και είναι ένας από τους 5 κορυφαίους Ευρωπαϊκούς παραγωγούς τριών προϊοντικών ομάδων: Hλεκτρικών θερμοσιφώνων, Boiler λεβητοστασίου και Hλεκτρικών συσκευών θέρμανσης.

H TESY Ltd ιδρύθηκε το 1990 και ανήκει στον όμιλο Ficosota Holding. H εταιρεία έχει πέντε εργοστάσια, τρία στο Shumen και δύο στο Smyadovo. Με 750 εργαζομένους και πωλήσεις
σε πάνω από 50 χώρες, είναι ένας από τους 5 κορυφαίους Ευρωπαικούς παραγωγούς τριών προϊοντικών ομάδων: Hλεκτρικών θερμοσιφώνων, Boiler λεβητοστασίου και Hλεκτρικών συσκευών θέρμανσης. Από τον Σεπτέμβριο του 2016,η TESY είναι παρούσα στην ελληνική αγορά, μέσω της ελληνικής θυγατρικής της TESY HELLAS Α.Ε. που έχει έδρα στην Αθήνα.

Σε ποιους τομείς δραστηριοποιούμαστε;
Παράγουμε σε όλα τα στάδια (από την αρχή μέχρι το τέλος) και διαθέτουμε στην παγκόσμια αγορά λύσεις για τη ζεστασιά που όλοι χρειαζόμαστε, δηλαδή για το Ζεστό νερό Χρήσης και τη Θέρμανση. Είτε αυτόνομα (Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες), είτε σαν κομμάτι ενός ευρύτερου συστή-ματος (boiler λεβητοστασίου, αντλία θερμότητας). Σχετικά με τη θέρμανση, προσφέρουμε όλη τη γνωστή γκάμα των προϊόντων (καλοριφέρ λαδιού, θερμοπομπούς, αερόθερμα, θερμάστρες με κεραμική αντίσταση (PTC),  ακτινοβολίας (Radiant), χαλαζιακές (Quartz), υγραερίου, ηλεκτρικά τζάκια, αφυγραντήρες, κλπ. Η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική μας βάση και η υψηλή ποιότητα που προκύπτει, μας καθιστά σταθερό συνεργάτη κορυφαίων διεθνών οίκων, οι οποίοι μας εμπιστεύονται για την παραγωγή των προϊόντων τους σε μόνιμη βάση (ΟΕΜ).

Ποια τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα;
Είμαστε από τις λίγες εταιρείες στο χώρο που πιστεύουν στις έξυπνες συσκευές (internet of things) και το αποδεικνύουμε έχοντας στη γκάμα μας ήδη 2 συσκευές: Ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και Θερμοπομπό που συνδέονται στο διαδίκτυο και διαχειρίζονται μέσω της εφαρμογής  tesycloud  που μπορεί να κατεβάσει δωρεάν ο χρήστης στο smartphone, tablet ή και στον υπολογιστή του.

Γιατί η TESY είναι  ΤΟΡ “Επιλογή του Επαγγελματία”;
Η TESY ιδρύοντας θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα, στοχεύει στην ανάπτυξη του δικτύου της στην Ελληνική αγορά και στη μόνιμη παρουσία της. Οι συνεργάτες της επιλέγονται προσεκτικά, με κριτήριο τη δέσμευση τους στην προώθηση ποιοτικών και εξειδικευμένων λύσεων, ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Η εμπορική πολιτική της εταιρείας σέβεται τη δυναμικότητα του κάθε πελάτη, είναι ξεκάθαρη και δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα μεταξύ των συνεργατών. Η after sales εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι για μας πολύ σημαντική, γιΆ αυτό έχουμε επιλέξει κορυφαίο συνεργάτη του χώρου που ασχολείται με το πανελλαδικό σέρβις και την υποστήριξη σε ανταλλακτικά.
Tέλος, το γεγονός ότι η TESY είναι στο πάνελ των λίγων παραγωγών που εναρμονίζονται με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς (ΕrP) καθώς και αυτών που έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν επίσημες δοκιμές στα εργαστήριά τους, δείχνει ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να βασίζονται στην εγκυρότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών που ανακοινώνουμε, κάτι που μας διαφοροποιεί από τη πλειοψηφία του ανταγωνισμού.

Πως και που θα βρω τα προϊόντα TESY στην Ελλάδα;
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε ένα συνεργάτη στη περιοχή σας: TESY HELLAS Α.Ε Εθν. Αντιστάσεως 22,
15232 Χαλάνδρι
Τηλ: 216 900 2115, Φαξ: 216 900 2409
[email protected], www.tesy.com