Δωρεάν Βίντεο Masterclass στα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού!

2.048 επισκέψεις στο άρθρο

Δες και εσύ τώρα στο Δωρεάν Masterclass γιατί δεν "ντιμάρουν" οι λάμπες LED και κάνουν flickering και αποφάσισε τι θα κάνεις για να μειώσεις το "άγχος φωτισμού" στο επόμενο σου έργο με φωτισμό!

Μόλις ανέβηκε το recording του ΔΩΡΕΑΝ Masterclass στα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού.

Έγινε χαμός! Οι 100 θέσεις συμπληρώθηκαν απο νωρίς και ίσως δεν πρόλαβες να "μπεις" στην Online αίθουσα.

Αν δεν πρόλαβες να γραφτείς στο Δωρεάν Masterclass στα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού μην ανησυχείς. Μπορείς να δεις ΤΩΡΑ το βίντεο του Masterclass!


Στο βίντεο του Masterclass θα δεις πως άλλαξαν δραματικά τα πράγματα στα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού (και τι πρέπει να κάνεις για αυτό...). 
·         Πόσο δύσκολο είναι να "ντιμάρεις" LED λάμπες (ειδικά τώρα που μας άφησε το αλογονάκι...);
·         Γιατί η κυρία Μαρία "έχασε" τον κόκκινο καναπέ της, μόλις της άλλαξες τα σποτ LED στο σαλόνι; (πάει ο καναπές... τον πήρε το CRI...)
·         DMX, Dali, KNX και Casambi στο ίδιο έργο; Και πρέπει να παίξουν όλα μαζι...; Ουπς!
·         Θέλετε Tunable white; Warm Dimming; Ε... μάλιστα... θα το κάνουμε... (Πως θα το κάνουμε;)
·         Πως βοηθάει το γνωστό "Εργαλείο Πίνακας Φωτισμού" να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένα έργο που έχει απαιτητικό φωτισμό;

Αυτά... και άλλα πολλά... που μειώνουν το λεγόμενο "άγχος φωτισμού" σε ένα έργο με φωτισμό... στο βίντεο του Masterclass!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ΤΩΡΑ το βίντεο του ΔΩΡΕΑΝ Masterclass στα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού 

Επίσης άνοιξα τις εγγραφές για το νέο σεμινάριο στα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού που θα γίνει την Παρασκευή στις 30 Νοεμβρίου 2018... και για το οποίο υπάρχει ειδική προσφορά (early bird) για όποιον γραφτεί μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου – για αυτό θα πρέπει να δεις το βίντεο του Masterclass.