Ο καθένας μπορεί να παράγει την ενέργεια που χρειάζεται να καταναλώσει

Kάθε χρόνο το 14% των κερδών της Ηλιάτορας επενδύεται σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων

Δωρεάν ενέργεια έξυπνα, ανεξάντλητα και ανεξάρτητα

6.766 επισκέψεις στο άρθρο

Ο Ενεργειακός συμψηφισμός είναι πλέον γεγονός και ο καθένας μπορεί να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά στον χώρο του για να παράγει την ενέργεια που χρειάζεται να καταναλώσει.

RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
Με την υπάρχουσα γνώση η εταιρεία Ηλιάτορας μπορεί να σας προτείνει λύσεις που θα σας βοηθήσουν ώστε να έχετε την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση. Βασιζόμενοι στη δική μας ολοκληρωμένη μελέτη, σχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπ όψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της κατάστασής σας είναι σε θέση να σας δώσει το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων ενέργειας.

Κερδίστε με το Νet Metering:
  • Γρήγορη απόσβεση της επένδυσης, χωρίς εξάρτηση από το κράτος.
  • Ενεργειακό (σε kWh) και όχι οικονομικό (σε ευρώ) συμψηφισμό, χωρίς επιβαρύνσεις σε μελλοντικές αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος.
  • Κάλυψη των δικών σας αναγκών, αφού πρόκειται για αυτοπαραγωγή χωρίς στόχο πώλησης ενέργειας.
  • Μηδενικό κόστος θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης, με συνδυασμό της αυτοπαραγωγής με πηγές θέρμανσης-κλιματισμού.
  • Μείωση ρύπων και περιορισμό του ενεργειακού αποτυπώματος στην ιδιοκτησία σας, με παραγωγή μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 Η εταιρεία Ηλιάτορας είναι μία εταιρεία οικονομικά υγιής και σύγχρονη που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους ηλεκτρονικούς τεχνικούς και ηλεκτρολόγους, οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει πολλαπλά συστήματα με ποικίλες απαιτήσεις σε ολόκληρο το φάσμα της ενέργειας και της εξοικονόμησης.

Με την υπάρχουσα γνώση, η "Ηλιάτορας" μπορεί να σας προτείνει λύσεις που θα σας βοηθήσουν ώστε να έχετε την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση. Βασιζόμενοι στην ολοκληρωμένη μελέτη της εταιρείας, τησχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπόψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της κατάστασής σας, είναι σε θέση να σας δώσει το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων ενέργειας.

Κάθε χρόνο το 14% των κερδών της εταιρείας επενδύεται σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων που βασίζεται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Το Net-metering είναι ίσως η μοναδική επένδυση που δεν έχει ρίσκο. Μέσα από αυτό το σύστημα παράγεται η ενέργεια που χρειάζεται ο καθένας στο σπίτι του ή στην επιχείρησή του. Δεν έχει σχέση με το κράτος αφού ο συμψηφισμός είναι ενεργειακός και όχι λογιστικός. Δηλαδή δεν επηρεάζεται από την τιμή της kWhrας, έχοντας εγκαταστήσει στον χώρο σας ένα τέτοιο σύστημα είναι σαν να έχετε την δική σας ΔΕΗ, χωρίς να πληρώνετε κάθε χρόνο αντίτιμο για το ρεύμα σας. 

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας που φτάνουν μέχρι και το 80% με φωτισμό LED και το πρόγραμμα smart home, οικονομικές και σύγχρονες λύσεις θερμότητας με αντλίες θερμότητας, φιλμ θέρμανσης, πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης και ηλιοθερμικά συστήματα, αλλά και αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών και προτάσεις για τη συντήρησή τους.

Ηλιάτορας είναι στην διάθεση σας για οτιδήποτε περαιτέρω με την ελπίδα της ικανοποίησης και της προσφοράς στον χώρο της ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Ηλιάτορας πατήστε εδώ.

ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC