Δυναμική επέκταση του δικτύου της ΚΑΥΚΑΣ με 3 νέα καταστήματα!

Διαβάστηκε από 1150 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2019

Συνολικά 66 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.

 
Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της εγκαινιάζοντας τρία νέα καταστήματα σε Χαλάνδρι, Καλλιθέα και Πάρο, έχοντας πλέον παρουσία με 66 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία παραμένει πιστή στο concept του One Stop Shop παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων, λύσεων διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας. 
 
Στην Αττική η δυναμική παρουσία της ΚΑΥΚΑΣ ενισχύεται με δύο νέα καταστήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες – στην Καλλιθέα και στο Χαλάνδρι – στα οποία πρωταγωνιστούν ο λειτουργικός σχεδιασμός, η ψηφιακή τεχνολογία και η υψηλή αισθητική. Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, εξυπηρετεί τις  πλέον εξειδικευμένες ανάγκες καταναλωτών και επαγγελματιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες τους. 
 
Το νέο κατάστημα – ναυαρχίδα,  επί της Λεωφόρου Κηφισίας στην περιοχή του Χαλανδρίου άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και εκτείνεται σε ένα σύγχρονο χώρο 1480m2 ενώ το νέο κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας, επί της Λεωφόρου Συγγρού, έκτασης 1.100 m2, ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τέλη Ιουνίου. Το νέο κατάστημα στην περιοχή του Χαλανδρίου, πέραν του εμπορικού χώρου, σύντομα θα διαθέτει και εξειδικευμένο χώρο, ειδικά αφιερωμένο στο φωτισμό όπου η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα  της εταιρείας θα παρέχει και θα υλοποιεί μελέτες φωτισμού με βασικό άξονα την αισθητική αρτιότητα, τη λειτουργικότητα, την ευκολία στην εγκατάσταση και τη χρήση.
 
Σε συνέχεια του ανοίγματος νέων καταστημάτων σε Τήνο & Μύκονο στις αρχές του χρόνου, η ΚΑΥΚΑΣ προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στο νησί της Πάρου, ενισχύοντας την παρουσία της στις Κυκλάδες με στόχο την εξυπηρέτηση των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της περιοχής.
 
Η επέκταση του δικτύου καταστημάτων της ΚΑΥΚΑΣ έρχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της (καταναλωτών και επαγγελματιών) μέσα από τρία ακόμα σημεία εξυπηρέτησης και να επισφραγίσει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »