Το περίπτερο της ANDRIANOS στην έκθεση XENIA 2019.

Δυναμική η παρουσία της ANDRIANOS στην έκθεση τουριστικού κλάδου Xenia 2019

1.907 επισκέψεις στο άρθρο

H φετινή XENIA χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου της Φιλοξενίας, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πώς η τελική καταγραφή θα δείξει νέο ρεκόρ επισκεπτών που θα ξεπεράσει τους 40.000.

Εκεί, η ANDRIANOS, ως πρωτοπόρος στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής Θερμικής Ενέργειας και  με πολύχρονη εμπειρία στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων,  παρουσίασε 6 διαφορετικούς τρόπους  Εξοικονόμησης Ενέργειας αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις, χωρίς εκπτώσεις στην Θερμική ¶νεση των επισκεπτών.
 
Όσοι επαγγελματίες επισκέφθηκαν το περίπτερο της ANDRIANOS, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλες τις εξελίξεις και τις καινοτομίες στις Ενεργειακές λύσεις για την Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, την Ψύξη & την Θέρμανση των χώρων, καθώς και την Έξυπνη Διαχείριση τους με το σύστημα Smart Hotel της Salus.  Επίσης, για πρώτη φορά είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την ενεργειακή απόδοση και όλες τις παραμέτρους λειτουργίας των ξενοδοχειακών έργων της ANDRIANOS.
 
Ηλιοθερμικά Συστήματα για Εξοικονόμηση Ενέργειας
Οι επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα Ηλιοθερμικά Συστήματα Υπερύψηλής Απόδοσης τα οποία  βρίσκουν τέλεια εφαρμογή σε Ξενοδοχειακές μονάδες, όπου οι απαιτήσεις σε ενέργεια είναι μεγάλες. Με τους Ηλιακούς Συλλέκτες της ANDRIANOS AND-solar PREMIUM  & PREMIUM PLUS, τους οποίους κατασκευάζει και διαθέτει στην ελληνική & διεθνή αγορά, να κατατάσσονται στο TOP 10 σε απόδοση παγκοσμίως, επιτυγχάνονται τα υψηλότερα ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας (ΕΞΕ).
 
Αποδοτική Παραγωγή ΖΝΧ, Ψύξη & Θέρμανση
Κατανοώντας τις  πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου για Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης , Ψύξη & Θέρμανση, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, παρουσιάστηκε ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο με Κλιματιστικά  και  Αντλίες Θερμότητας των κορυφαίων οίκων CARRIER & TOSHIBA.
Επίσης παρουσιάστηκαν οι λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης της ARISTON, με Αντλίες Θερμότητας, Ηλεκτρικούς Θερμοσίφωνες καθώς και Αντλίες Θερμότητας με ενσωματωμένα δοχεία αποθήκευσης ΖΝΧ, όλα με την ποιότητα του παγκόσμιου ειδικού στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης.
 
Ασφάλεια & Ποιότητα στα Αέρια Καύσιμα
Το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών, συγκέντρωσαν για ακόμη μία φορά τα δίκτυα υγραερίου και το φυσικού αέριου της ANDRIANOS, με τις πιστοποιημένες Δεξαμενές Υγραερίου των Ιταλικών Οίκων PLINOXOTAR & RCS και τους κορυφαίους επίτοιχους Λέβητες αερίων καυσίμων υψηλών βαθμών απόδοσης  της ARISTON.

Το μέλλον στις τεχνολογίες Ελέγχου και Παραμετροποίησης
Το καινοτόμο Σύστημα Έξυπνου Κτιρίου της SALUS αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, που παρακολούθησαν αληθινά  παραδείγματα σύγχρονων συστημάτων Κεντρικού & Απομακρυσμένου Ελέγχου και Παραμετροποίησης σε ξενοδοχεία.
  
Αερισμός με Ανάκτηση Θερμότητας - Υδρονέφωση & Έλεγχος Υγρασίας
Τέλος, σημαντική ήταν και η ανταπόκριση των επισκεπτών του περιπτέρου της ANDRIANOS για το Σύστημα Αερισμού με Ανάκτησης Θερμότητας ASSOLO για καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς ενεργειακές απώλειες, καθώς και για τα Συστήματα Υδρονέφωσης & Αυτόματης Ύγρανσης, με τις πολλές εφαρμογές τους και τη σημαντική θερμική άνεση που προσφέρουν σε εξωτερικούς χώρους.
 
Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη όπως αυτή της ενέργειας, η ANDRIANOS έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο, το οποίο βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα,  μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό τους κόστος,  ενώ επιτυγχάνει απόλυτη Θερμική

`Aνεση για τους επισκέπτες.

Παρουσιάζοντας όλες αυτές τις νέες τάσεις και προτάσεις που βελτιώνουν την εμπειρία των επισκεπτών, διευκολύνουν την καθημερινότητα του προσωπικού και εξοικονομούν χρήματα ήταν φυσικό επακόλουθο η επισφράγιση πολλών συνεργασιών μέσα στο τριήμερο της έκθεσης.
Με εμπειρία 25 χρόνων σε έργα ενεργειακής εξοικονόμησης σε ξενοδοχεία και άλλα κτίρια, προσφέρει σύγχρονες λύσεις με άρτιες τεχνικές επιλογές και υψηλή τεχνογνωσία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη των κλάδων του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.