Δυναμική παρουσία στο χώρο των τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών!

Διαβάστηκε από 1651 αναγνώστες -

Αναβαθμιστείτε αξιόπιστα με την εμπειρία και την ποιότητα των ειδικών

 
Στόχος της ΑΚΚΙΔΑ είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και συμβουλών σε όλο το φάσμα του μελετητικού-κατασκευαστικού τομέα καθώς και του τομέα ανθρώπινου δυναμικού. 

Επιδίωξή της εταιρείας είναι να βρείτε ένα μόνιμο συνεργάτη για την αντιμετώπιση των αναγκών σας. Τα στελέχη της ΑΚΚΙΔΑ ξεκίνησαν και συνέχισαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε τεχνικές, κατασκευαστικές και πολυεθνικές εταιρίες όπου για αρκετά χρόνια έθεσαν σε εφαρμογή τις γνώσεις και τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά τους. Με την πάροδο του χρόνου απέκτησαν μεγάλη εμπειρία στις μελέτες, στις κατασκευές και στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντας συμβουλές και λύσεις για όλο το φάσμα του μελετητικού-κατασκευαστικού τομέα τόσο ως εξωτερικοί συνεργάτες όσο και ως αποκλειστικοί σύμβουλοι. 

Αναβαθμιστείτε αξιόπιστα με την εμπειρία και την ποιότητα των ειδικών. Είτε πρόκειται για ιδιωτικό είτε για επαγγελματικό χώρο η Ακκίδα δίνει την λύση.
  • Ανακαινίστε το σπίτι ή την κατοικία σας με τα πιο σύγχρονα δομικά υλικά
  • Η πιο σύγχρονη τεχνολογία για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών για αυτόνομα συστήματα ή αυτοπαραγωγή
  • Αναβαθμιστείτε ενεργειακά και εξοικονομείστε σε χρήματα και ρύπους, με θερμοπρόσοψη, αντλίες θερμότητας, μονώσεις ταρατσών κ.α.
  • Επίβλεψη και σχεδιασμός κατασκευής επαγγελματικών χώρων
  • Κατασκευές περιπτέρων και εκθεσιακών χώρων 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΑΚΚΙΔΑ πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ