ENGIE & Heliox υπέγραψαν συμβόλαια υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης σε 9 ευρωπαϊκές χώρες

1.567 επισκέψεις στο άρθρο

Η ENGIE υπέγραψε συμφωνία για παροχή υπηρεσιών με την Heliox, τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά ηλεκτρικών συστημάτων ταχείας φόρτισης για τον τομέα δημοσίων μεταφορών.

Η ENGIE θα παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης για τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων της Heliox. Οι 9 ευρωπαϊκές χώρες τις οποίες καλύπτει αυτή η συμφωνία, είναι οι: Ελλάδα, Τσεχία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ην. Βασίλειο.
  
Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι διαχειριστές των δημοσίων μεταφορών θα επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα καινοτόμων λύσεων φόρτισης της Heliox, από ταχεία φόρτιση έως φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο χώρο στάθμευσης. Η ENGIE θα παρέχει την εξειδίκευσή της στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας την τεχνογνωσία να προσφέρει ηλεκτρική εγκατάσταση υψηλής τάσης, έργα πολιτικού μηχανικού, παροχή ενέργειας, εργασίες συμβατότητας με τον υπάρχοντα εξοπλισμό στις εγκαταστάσεις των πελατών και καθημερινή λειτουργία και συντήρηση των υποδομών.
 
Ως ηγέτης στη βιώσιμη κινητικότητα, η ENGIE υποστηρίζει τους πελάτες της στην υιοθέτηση υψηλά αποδοτικών και καινοτόμων λύσεων, πλήρως προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους και στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Η φιλοδοξία της Heliox να δημιουργήσει ένα βιώσιμο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές, έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα με την παγκόσμια υλοποίηση εκτεταμένων έργων με οποιαδήποτε υποδομή φόρτισης και με αποδεδειγμένη δια-λειτουργικότητα με κορυφαίους κατασκευαστές λεωφορείων.