EUROPA: Θερμομονωτικά Συστήματα Ανώτερης Θερμομόνωσης

2.268 επισκέψεις στο άρθρο

Θερμομονωτικά Συστήματα Ανώτερης Θερμομόνωσης και Επιδόσεων από την EUROPA.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 40 και πλέον χρόνων από την ίδρυσή της από τον αείμνηστο Λιμπαρίτ Τ. Τζιρακιάν, η EUROPA, επιμένοντας διαχρονικά στον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας και προδιαγραφών λανσάρει στην αγορά επετειακές σειρές αρχιτεκτονικών συστημάτων.
Οι σειρές αυτές έρχονται να προστεθούν στη γκάμα των καθιερωμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων της εταιρίας, αναδεικνύοντας τον επετειακό χαρακτήρα των 40 χρόνων, ο οποίος σηματοδοτείται από τη χρήση του λογοτύπου 40 years Anniversary Series.
Ο επετειακός  χαρακτήρας αποτυπώνεται και στις ονομασίες των σειρών με το διακριτικό Α40, με το Α να παραπέμπει στο Anniversary. Οι σειρές αυτές εντάσσονται ξεχωριστά στην κατηγορία των υβριδικών σειρών με το αναγνωρίσιμο λογότυπο Hybrid.  Συνοδεύονται από το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τυπολογίας κάθε σειράς (SI, SL, HS κτλ).
Οι επετειακές σειρές των 40 χρόνων χαρακτηρίζονται από σύγχρονο σχεδιασμό, ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις και πιστοποιήσεις, σφραγίζοντας ιδανικά την μετάβαση της εταιρίας σε μια νέα δεκαετία, ενισχύοντας την υψηλή υπεροχή και ποιότητα που είναι συνυφασμένα με το όνομα EUROPA.

Νέο EUROPA Hybrid A40 SL
Το νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συρόμενα συστήματα υψηλής θερμομόνωσης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα, του οποίου οι επιδόσεις είναι εφάμιλλες ανοιγόμενων συστημάτων, τόσο σε όρους αεροπερατότητας και υδατοστεγανότητας όσο και θερμο-/ηχομόνωσης. Ο σχεδιασμός των προφίλ σε ίσιες γραμμές ακολουθείτις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό της σειράς ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση με Uf από 1,63W/m2K καθώς και αυξημένη ηχομόνωση.
Έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται ιδανικά με τα ανοιγόμενα συστήματα της εταιρίας EUROPA Hybrid A40 SI & HS. Η EUROPA Hybrid A40 SL φέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια. Επίσης δίνει την πρόσθετη δυνατότητα κατασκευής τυπολογιών συρόμενου με σταθερό, αποτελώντας ιδανική λύση για απαιτητικές σύγχρονες κατασκευές όπως για παράδειγμα ξενοδοχειακές μονάδες.

EUROPA Hybrid A40 SI
Το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συστήματα υψηλής θερμομόνωσης (SuperInsulation). Ο σχεδιασμός των προφίλ εναρμονίζεται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, καθώς προσφέρεται σε ίσιες γραμμές.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό της σειράς ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση με Uf από 1,1W/m2K καθώς και αυξημένη ηχομόνωση.
Η σειρά EUROPA Hybrid A40 SI παρέχεται με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια.
Η σειρά δίνει την πρόσθετη δυνατότητα κατασκευής ομοεπίπεδων πορτών εισόδου με εξωτερικό βαρέως τύπου μεντεσέ.

EUROPA Hybrid A40 HS
Αποτελεί την έκδοση του συστήματος με την τυπολογία του κρυφού φύλλου (Hidden Sash). Η κάσα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει εξ` ολοκλήρου το φύλλο, ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς αρμοί εξωτερικά του κουφώματος. Η ομοιομορφία φαίνεται ακόμη και στην επιλογή τυπολογίας ανοιγόμενου με σταθερό.

EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.
56ο χιλ. Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, 32011 Οινόφυτα Βοιωτίας
Τηλ.: 2262 440000
[email protected]
www.profil.gr