Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα

Διαβάστηκε από 1123 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/12/2017

Η Κοινωνική Οικονοµία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα

 
Το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης διοργανώνει Ηµερίδα µε θέµα: «Η Κοινωνική Οικονοµία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα», την Πέµπτη 7 ∆εκεµβρίου 2017, στις 16.00, στο χώρο του The Hub Events, Αλκµήνης 5, Αθήνα 118 54 (Κάτω Πετράλωνα, Μετρό Κεραµεικός).

Την ηµερίδα θα προλογίσει η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης, κα Ζωή Βροντίση. Χαιρετισµό θα απευθύνουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάµελλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων, κ. Ιωάννης Τσιρώνης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ουρανία Αντωνοπούλου. Παράλληλα θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι εγχειρηµάτων κοινωνικής οικονοµίας.

Στην ηµερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά µε το νέο νοµοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες καθώς και µε το νέο νοµοσχέδιο για την ανακύκλωση.

Σκοπός της ηµερίδας είναι η ενηµέρωση σχετικά µε την κοινωνική οικονοµία και το πώς αυτή µπορεί να αποτελέσει πυλώνα της αειφόρου ανάπτυξης, εξασφαλίζοντας νέες θέσεις εργασίας, εύρωστη οικονοµική δραστηριότητα, υγιή επιχειρηµατικότητα αλλά και προστασία του περιβάλλοντος. Η ηµερίδα επιδιώκει να δηµιουργήσει µια βάση διαλόγου και πληροφόρησης για τους τρόπους µε τους οποίους οι δραστηριότητες αυτές θα εξελιχθούν σε στρατηγικό εργαλείο παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονοµίας.
 
Πρόσκληση
Το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης σας προσκαλεί στην Ηµερίδα του µε θέµα: «Η Κοινωνική Οικονοµία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα», την Πέµπτη 7 ∆εκεµβρίου 2017, ώρα 16:00, στο χώρο του The Hub Events, Αλκµήνης 5, Αθήνα 118 54 (Κάτω Πετράλωνα, Μετρό Κεραµεικός). Την Ηµερίδα θα προλογίσει η Πρόεδρος του ΕΚΠΑΑ, κα Ζωή Βροντίση. Χαιρετισµό θα απευθύνουν: ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάµελλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων κ. Ιωάννης Τσιρώνης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Ουρανία Αντωνοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Οικονομικές προτάσεις σε επιλογές κλιματισμού!

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»

Σεμινάριο για τον επαγγελματικό κλιματισμό από την LG Electronics

YΠΕΝ: Πρόσκληση σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Το RainbowWarrior στα ελληνικά νησιά

Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προεδρείο της Ένωσης Βενζινοπωλών θεσ/νικης

Κατεργασμένο δέρμα αρκούδας βρέθηκε κοντά στον Αλιάκμονα

30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Περιοδεία του Αν. ΥΠΕΝ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

Κάντο γρήγορα & οικονομικά! Αυτονομήσου τώρα!

Νέο κατάστημα ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ στον Πειραιά

Οικολογικό φεστιβάλ στην Εύβοια!

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας

Sports Marketing Awards 2017: Βραβεία για την LG!

Υπέρ της Καθαρής Ενέργειας η Greenpeace

Rotoseptic : Aριστη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

περισσότερα »