Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα

Διαβάστηκε από 1242 αναγνώστες -

Η Κοινωνική Οικονοµία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα

 
Το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης διοργανώνει Ηµερίδα µε θέµα: «Η Κοινωνική Οικονοµία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα», την Πέµπτη 7 ∆εκεµβρίου 2017, στις 16.00, στο χώρο του The Hub Events, Αλκµήνης 5, Αθήνα 118 54 (Κάτω Πετράλωνα, Μετρό Κεραµεικός).

Την ηµερίδα θα προλογίσει η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης, κα Ζωή Βροντίση. Χαιρετισµό θα απευθύνουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάµελλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων, κ. Ιωάννης Τσιρώνης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ουρανία Αντωνοπούλου. Παράλληλα θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι εγχειρηµάτων κοινωνικής οικονοµίας.

Στην ηµερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά µε το νέο νοµοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες καθώς και µε το νέο νοµοσχέδιο για την ανακύκλωση.

Σκοπός της ηµερίδας είναι η ενηµέρωση σχετικά µε την κοινωνική οικονοµία και το πώς αυτή µπορεί να αποτελέσει πυλώνα της αειφόρου ανάπτυξης, εξασφαλίζοντας νέες θέσεις εργασίας, εύρωστη οικονοµική δραστηριότητα, υγιή επιχειρηµατικότητα αλλά και προστασία του περιβάλλοντος. Η ηµερίδα επιδιώκει να δηµιουργήσει µια βάση διαλόγου και πληροφόρησης για τους τρόπους µε τους οποίους οι δραστηριότητες αυτές θα εξελιχθούν σε στρατηγικό εργαλείο παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονοµίας.
 
Πρόσκληση
Το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης σας προσκαλεί στην Ηµερίδα του µε θέµα: «Η Κοινωνική Οικονοµία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρµογές στην Ενέργεια και τα Απορρίµµατα», την Πέµπτη 7 ∆εκεµβρίου 2017, ώρα 16:00, στο χώρο του The Hub Events, Αλκµήνης 5, Αθήνα 118 54 (Κάτω Πετράλωνα, Μετρό Κεραµεικός). Την Ηµερίδα θα προλογίσει η Πρόεδρος του ΕΚΠΑΑ, κα Ζωή Βροντίση. Χαιρετισµό θα απευθύνουν: ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάµελλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων κ. Ιωάννης Τσιρώνης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Ουρανία Αντωνοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με προσφορές από την elith!

Επαγγελματική Ενημέρωση των νέων στις πράσινες τεχνολογίες

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Η επιτυχημένη SOLAR διαδρομή της KOSTAL!

Η LG θέτει νέα δεδομένα στον κλάδο των Μέσων Μεταφοράς

Σωστός κλιματισμός τώρα!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δημιούργησε Κτηνιατρείο άγριων θηλαστικών

Αυτό που ψάχνεις για κλιματισμό & θέρμανση

Βιοκλιματική Δόμηση με Ενεργειακό Κεραμικό

H Messaritis Ανανεώσιμες και η ABB ανανεώνουν την συνεργασία τους

Η LG Electronics διακρίθηκε στα «Diamonds of the Greek Economy 2018»

Αέριο τώρα και παντού!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην τεχνολογία στερέωσης

Ομιλία Γ.Σταθάκη στη Νάξο για ΑΠΕ

Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

RED FRIDAY από την Led It Now!

Μην χάσετε το ΝΕΟ τεύχος που κυκλοφορεί!

Αντλία Θερμότητας ψύξης/θέρμανσης DC INVERTER

περισσότερα »