Εγγυημένες προτάσεις για αυτόνομα φωτοβολταϊκά

2.572 επισκέψεις στο άρθρο

Η MP-Energy σας προσφέρει για το χειμώνα του 2020-21 σε όλες τις επιλογές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά και φωτοβολταϊκά συμψηφισμού net metering τα ποιοτικότερα και πιο αποδοτικά πάνελ της αγοράς.

Η MP-Energy Solutions σας προσφέρει για το χειμώνα του 2020-21 σε όλες τις επιλογές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά και φωτοβολταϊκά συμψηφισμού net metering τα ποιοτικότερα και πιο αποδοτικά πάνελ της αγοράς.

Αναλυτικότερα, σε όλα τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα μας, προσφέρουμε το μονοκρυσταλλικό πάνελ με τεχνολογία υπεραπόδοσης half-cutcells Sharp Nu-jB 395Wp. Τα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά (PERC, χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής κα) σε συνδυασμό με τις εγγυήσεις (15 χρόνια εγγύηση προϊόντος και 25 χρόνια γραμμική εγγύηση απόδοσης από μία εταιρεία που υπάρχει στο χώρο εδώ και 60 χρόνια) που προσφέρει το brand της Sharp, εγγυώνται αξιοπιστία και απόδοση για πολλά χρόνια.

Όσον αφορά τα φωτοβολταϊκά συστήματα συμψηφισμού net metering (κυρίως λόγω του περιορισμένου εμβαδού), επιλέξαμε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως με ένα από τα πιο αποδοτικά πάνελ της αγοράς. Συγκεκριμένα επιλέξαμε το Trina Tallmax 495Wp για τις περιπτώσεις περιορισμένου χώρου και για τις ταράτσες (ή τα πάρκα) με ισχυρή ανάκλαση (λευκή μόνωση ή γεωύφασμα) το glass-glass (γυαλί μπροστά και πίσω) bifacial μοντέλο της Trina στα 445Wp για απόδοση έως και 10% πάνω. Και τα δύο μοντέλα είναι τεχνολογίας μονοκρυσταλλικού πυριτίου PERC με half-cutcells και εξαιρετικό θερμοκρασιακό συντελεστή.

Σε όλα τα πάνελ προσφέρεται γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 ετών, εγγύηση anti-pid, αντοχή στο αλάτι, σε οξέα και αμμωνία.

Επιπλέον, τα παραπάνω υλικά θα τα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές χονδρικής σε πακέτα για φωτοβολταϊκά πάρκα στη σελίδα μας στην αντίστοιχη ενότητα.

Η MP-Energy έχοντας εγκαταστήσει εκατοντάδες συτόνομα φωτοβολταϊκά και net metering έργα μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία τους και σας προτείνει ανεπιφύλακτα τις παραπάνω επιλογές για την χρονιά αυτή.

Στην MP-Energy θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

MP ENERGY
Καλέστε:  2103217895
Δείτε: www.mp-energy.gr
email: [email protected]