Εκδηλώσεις από το Πράσινο Ταμείο και την Ελληνική LIFE Task Force

2.801 επισκέψεις στο άρθρο

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική LIFE Task Force διοργανώνουν και σας προσκαλούν στις ακόλουθες εκδηλώσεις 10 έως 12 Απριλίου, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF) λειτουργεί στο Πράσινο Ταμείο από το 2016, έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση των Εθνικών Σημείων Επαφής του προγράμματος LIFE για την αποτελεσματικότερη συμμετοχή της Ελλάδας σε έργα LIFE και την προώθηση της περιβαλλοντικής και κλιματικής πολιτικής μέσω ολοκληρωμένων έργων.
 
Στο πλαίσιο των δράσεων της ομάδας, το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική LIFE Task Force διοργανώνουν και σας προσκαλούν στις ακόλουθες εκδηλώσεις 10 έως 12 Απριλίου, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 2):
  • Θεματική ενημερωτική διημερίδα με τίτλο ΅LIFE και ΠόλειςΆ, στις 10 και11 Απριλίου 2019. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα τρεχόντων και ολοκληρωμένων έργων LIFE που σχετίζονται με την ανάπτυξη και εφαρμογή περιβαλλοντικών και κλιματικά ανθεκτικών λύσεων στις πόλεις. Στόχος της διημερίδας είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων των έργων LIFE και η περαιτέρω αξιοποίησή τους και μεταφορά σε άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, όπως Δήμους και φορείς / οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στη φόρμα εγγραφήςΒρείτε εδώ το πρόγραμμα ομιλιών. 
     
  • Ενημερωτική Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE - Πρόσκληση 2019, στις 12 Απριλίου 2019. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα διεξαχθούν ομιλίες για το Πρόγραμμα LIFE και τα υπο-προγράμματα Περιβάλλον και Δράση για το Κλίμα, το Πολυετές Πρόγραμμα Εργασίας LIFE 2018 – 2020, καθώς και για καλές πρακτικές και αποτελέσματα έργων LIFE. Επιπλέον, θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στη διαδικασία προετοιμασίας προτάσεων για την Πρόσκληση 2019, τις δράσεις του έργου GR LTF, τη βάση δεδομένων έργων LIFE και τη διαδικτυακή πλατφόρμα υποστήριξης των αιτούντων και δικαιούχων του Προγράμματος. Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στη φόρμα εγγραφήςΒρείτε εδώ το πρόγραμμα ομιλιών.
     
  • Έκθεση για τις Δράσεις του Πράσινου Ταμείου. Η Έκθεση στοχεύει στην παρουσίαση της ταυτότητας του Πράσινου Ταμείου, παρέχοντας μία επισκόπηση του συνόλου των δραστηριοτήτων του φορέα και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, 10-12 Απριλίου 2019.