Εκδήλωση με θέμα «Συζητάμε ελεύθερα για την Αιολική Ενέργεια»

2.040 επισκέψεις στο άρθρο

Εκδήλωση με θέμα «Συζητάμε ελεύθερα για την Αιολική Ενέργεια» οργανώνει η ΕΛΕΤΑΕΝ στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.Tec 2019.

Πρόκειται για μια ελεύθερη συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους της ΕΛΕΤΑΕΝ, της αιολικής ενέργειας και των Α.Π.Ε. που θα γίνει το Σάββατο 16.2.2019, ώρα 15:30 στο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301).

Στην συζήτηση θα συμμετάσχουν:

Ο Καθηγητής Αρθούρος Ζέρβος, Πρόεδρος του REN21, του Δικτύου για την Πολιτική για τις Α.Π.Ε. τον 21ο αιώνα, που θα αναφερθεί  στις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο της αιολικής ενέργειας και τη θέση που θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα σε αυτό το περιβάλλον.

Ο Καθηγητής Δημήτρης Λάλας, πρώτος Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ που θα αναφερθεί στα θέματα ενεργειακού σχεδιασμού και ενεργειακών και κλιματικών στόχων στην πορεία για το 2030 και το 2050.

Ο Απόστολος Φραγκούλης, πρώην Πρόεδρος της ΕΛΕΑΤΕΝ, που θα αναφερθεί στα θέματα ανάπτυξης επενδύσεων και διαγωνιστικών διαδικασιών.

Ο Παναγιώτης Παπασταματίου, πρώην Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ, που θα αναφερθεί στις επικείμενες θεσμικές εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και την Στατιστική του 2018.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου (αριθμ. 301) όσο και μέσω της Αττικής οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.verde-tec.gr/el/default.asp?catID=14