Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση

Διαβάστηκε από 1603 αναγνώστες -

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση από το νέο κλιματιστικό LG ARTCOOL Mirror R32 24K BTU.

 
Το νέο μοντέλο ενισχυμένης ισχύος της διαχρονικής σειράς οικιακού κλιματισμού LG ARTCOOL Mirror προσδίδει κομψότητα, ενσωματώνοντας έξυπνες λειτουργίες καιφιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32

Η LG Electronics (LG) έχοντας ως στόχο να εκπληρώσει τις ανάγκες των καταναλωτών στον οικιακό κλιματισμό παρουσιάζει, από τη σειρά DUAL COOL, το νέο κλιματιστικό LG ART COOL Mirror 24K το οποίο συνδυάζει την απόλυτη αρμονία μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και κομψού σχεδιασμού.

Το νέο LG ART COOL Mirror (24.000 BTU) ενεργειακής σήμανσης A+++ αποτελεί μία νέα οικολογική λύση με μειωμένο GWP (Global Warming Potential), καθώς διαθέτει το νέο ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται επίσης, ο DUAL Inverter Compressor™ ο οποίος καταναλώνει 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και δροσίζει 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά χωρίς συμπιεστή inverter. Επιπλέον, λειτουργεί σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, επιτρέποντας στους χρήστες να χαλαρώσουν ή να ξεκουραστούν με άνεση, χωρίς το συνηθισμένο βουητό που συναντάμε σε άλλα κλιματιστικά. Η αντοχή και η αξιοπιστία του DUAL Inverter Compressor™ έχουν εγγύηση 10 ετών.

Παράλληλα, το πάνελ ενεργειακής οθόνης της LG δείχνει το επίπεδο ενέργειας που καταναλώνει η μονάδα, επιτρέποντας στους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος, ενώ το Smart ThinQ™ τους επιτρέπει να ελέγχουν εύκολα τη συσκευή οπουδήποτε μέσω του ενσωματωμένου wi-fi.

Τέλος, ενσωματώνει τον ισχυρό ιονιστή Plasmaster, ο οποίος προστατεύει τους χρήστες από τις δυσάρεστες οσμές και τα βλαβερά σωματίδια με την εκπομπή άνω των 3.000.000 ιόντων, αποστειρώνοντας όχι μόνο τον αέρα που διέρχεται μέσα από το κλιματιστικό, αλλά και τις γύρω επιφάνειες, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ασφαλέστερο και πιο καθαρό περιβάλλον. Επιπλέον, με τη λειτουργία γρήγορης ψύξης (fast cooling) που διαθέτει, το ψυχρό ρεύμα αέρα φτάνει σε όλες τις γωνίες του δωματίου κρατώντας το χώρο δροσερό και άνετο.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »