Wilo-HiMulti 3

Εξασφαλισμένη παροχή νερού

Διαβάστηκε από 1732 αναγνώστες -

Wilo-HiMulti 3 - Η βασική αντλία για εξασφαλισμένη παροχή νερού σε κατοικίες

 
Οι εργασίες εγκατάστασης έχουν συνήθως αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Για αυτό κι οι τεχνικοί εκτιμούν ιδιαίτερα τα προϊόντα εκείνων των κατασκευαστών που καλύπτουν τις ανάγκες τους αλλά και διευκολύνουν την εργασία τους.  Οι τεχνολογίες υψηλής απόδοσης της Wilo εξασφαλίζουν εύκολη εγκατάσταση και εξοικονόμηση χρόνου. "Η απλοποιημένη" σειρά Wilo-HiMulti 3, προσφέρει υψηλή απόδοση ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση. 

Απλές κι «έξυπνες» λύσεις
Η απλοποιημένη σειρά των «έξυπνων» αντλιών αυτόματης αναρρόφησης Wilo-HiMulti 3, συνδυάζει τεχνολογίες υψηλής απόδοσης με μεγάλη αξιοπιστία λειτουργίας. Δημιουργήθηκαν για την άντληση και την αύξηση πίεσης καθαρού ή ελαφρά βρόμικου νερού. Για παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατοικίες αλλά και στον αγροτικό τομέα για άρδευση, καταιονισμό ή για υδροδότηση από πηγάδι. Το υδραυλικό τμήμα της αντλίας είναι εντυπωσιακό, με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση ενώ ο διπολικός κινητήρας εξασφαλίζει ισχύ από 0,4 έως 1,1 kW, ανάλογα το μοντέλο. Χάρη στο νέο, συμπαγή σχεδιασμό, η πολυβάθμια φυγοκεντρική αντλία χρειάζεται πολύ λίγο χώρο για την τοποθέτησή της.

Απλή εγκατάσταση, εύκολος χειρισμός
Με το "φις Wilo" εξασφαλίζεται πολύτιμος χρόνος, κατά την έναρξη χρήσης. Έτσι, είναι δυνατή η εύκολη και χωρίς εργαλεία ηλεκτρική σύνδεση της αντλίας HiMulti 3 (τεχνολογία "Plug-and-pump"). Ιδιαίτερα ευχάριστη αποδεικνύεται επίσης η χαμηλή στάθμη θορύβου. Περισσότερη ασφάλεια πετυχαίνει ο καινούργιος διακόπτης της αντλίας που ταυτόχρονα παρέχει πιο απλοποιημένη συντήρηση. Επιπρόσθετα, η βελτιωμένη πρόσβαση στην αντλία επιτρέπει ακόμη πιο εύκολη πλήρωση και εκκένωση. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ