Εξατομικευμένη, δωρεάν μελέτη και οικονομοτεχνική προσφορά από τη PV Maint

Διαβάστηκε από 1947 αναγνώστες -

Με εξειδικευμένους μηχανικούς και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου!

 
Η PV Maint σας προσφέρει μια εξατομικευμένη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη/οικονομοτεχνική προσφορά, για να εξασφαλίσετε ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και την μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσης σας.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων και έχοντας καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο της λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών (O&M), ανέλαβε πρόσφατα την προληπτική συντήρηση, τηλεπαρακολούθηση και τεχνική υποστήριξη εννέα (9) νέων φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 1,7 MW στους νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας.

Η PV Maint, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, αποτελώντας μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές στο χώρο της συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη επενδυτών στην τεχνογνωσία και το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, προσθέτει συνεχώς στο χαρτοφυλάκιό της νέα έργα, διατηρώντας όμως το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της.

Με εξειδικευμένους μηχανικούς και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου, η PV Maint παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος 25 MW πανελλαδικά, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Επίσης η PV Maint αναλαμβάνει την ενεργειακή βελτιστοποίηση του φωτοβολταϊκού σταθμού σας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση της απόδοσης και των κερδών της επένδυσης σας, η οποία περιλαμβάνει:
  • Καταγραφή και αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης του σταθμού σας
  • Υποβολή και υλοποίηση πρότασης για τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του σταθμού σας.
Δείτε περισσότερα στο www.pvmaint.gr
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ