Εξειδίκευση στον κλιματισμό από την TRANE EΛΛΑΣ

2.568 επισκέψεις στο άρθρο

Η Trane Hellas ιδρύθηκε στην Ελλάδα το έτος 1981 ως υποκατάστημα της Αμερικάνικης εταιρίας ΅ΆThe TRANE COMPANY΅Ά που κατασκευάζει μηχανήματα ψύξεως και κλιματισμού με σκοπό δραστηριότητάς της τη πώληση, αντιπροσώπευση και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο.

Η Trane Hellas ιδρύθηκε στην Ελλάδα το έτος 1981 ως υποκατάστημα της Αμερικάνικης εταιρίας ΅ΆThe TRANE COMPANY΅Ά που κατασκευάζει μηχανήματα ψύξεως και κλιματισμού με σκοπό δραστηριότητάς της τη πώληση, αντιπροσώπευση και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων στην Ελλάδα , τα Βαλκάνια και την Κύπρο.

Από τον Σεπτέμβριο του 2002 η TRANE EΛΛΑΣ λειτουργεί ως αποκλειστικός εισαγωγέας  και διανομέας των προϊόντων TRANE στην Ελλάδα.

Από το 2008 ανήκει στον όμιλο Ingersoll Rand στον οποίο ανήκουν μεγάλες εταιρίες όπως η Thermo King, Club Car, και η ομώνυμη εταιρεία μηχανημάτων πεπιεσμένου αέρα Ingersoll Rand.

Η εταιρεία διαθέτει τμήμα πωλήσεων που δραστηριοποιείται στην προώθηση ψυκτικών συγκροτημάτων και αντλιών θερμότητας από 14KW εώς 14.000ΚW, Kεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων , Fan coils και συστημάτων DX (ΤVR5G) , απευθυνόμενη είτε σε εταιρικούς πελάτες, είτε σε τελικούς χρήστες (βιομηχανίες, ξενοδοχεία) είτε σε οικιακούς χρήστες, με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω προηγμένων συστημάτων αυτοματισμού.

Επίσης διαθέτει τμήμα συντήρησης (Service), παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με πλήρη γεωγραφική κάλυψη για όλο το φάσμα των προϊόντων τόσο σε ανταλλακτικά όσο και σε υπηρεσίες. Η συνεχής εκπαίδευση των εξειδικευμένων τεχνικών και τα αποθέματα σε ανταλλακτικά εξασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την  Trane Hellas πατήστε εδώ.