Εξοικονομήστε ενέργεια, αφήστε τον ήλιο να πληρώνει!

2.047 επισκέψεις στο άρθρο

Η Ecosun ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Πάντα πιο μπροστά. Πάντα πιο σίγουρα.

Η εταιρεία Ecosun ερευνά, σχεδιάζει, εμπορεύεται, κατασκευάζει, εγγυάται και θέτει σε λειτουργία συστήματα τόσο σε οικιστικό όσο και σε βιομηχανικό επίπεδο, όπως:
  • Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών
  • Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση ανεμογεννητριών
  • Συστήματα back up
  • Ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη
  • Αυτοματισμοί Ενεργειακών Συστημάτων
  • Ηλιακές Αντλίες
  • Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα

Σκοπός της Ecosun, η συμβολή στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής, μέσω γνωριμίας και εφαρμογής συστημάτων σε μια χώρα που πραγματικά πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών τεχνολογιών.

Οι υπηρεσίες της παρουσιάζονται με εξειδικευμένους τρόπους, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
Περιλαμβάνουν σχεδιασμό και εφαρμογές με κύριο και βασικό στόχο την ποιότητα και τη συνέπεια.

Κεντρικό σημείο στην επιχειρηματική φιλοσοφία της Ecosun, είναι η διαρκής συνεργασία με τον πελάτη με σκοπό το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μελέτη & Σχεδιασμός Ενεργειακών Συστημάτων από την Εcosun
Η σωστή σχεδίαση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος και η άρτια εγκατάστασή του επιβάλλονται ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας, τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από άποψη ενεργειακής αποδοτικότητας.

Η Ecosun ως πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έχει αναπτύξει δικά της πιστοποιημένα τμήματα μελέτης και σχεδιασμού εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πλαισίων, στελεχωμένα από έμπειρους μηχανικούς.
Αφού πρώτα γίνει η ανάλυση των αναγκών και του στόχου του καταναλωτή, το τμήμα μελέτης και σχεδιασμού της Ecosun θα προχωρήσει στην κατάθεση των προτάσεων που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Υπάρχουν αρκετές παράμετροι οι οποίες διαφέρουν σε κάθε περίπτωση, όπως η κτηριακή εγκατάσταση, η γεωγραφική τοποθεσία και φυσικά οι ανάγκες του καταναλωτή.

Για να εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό σύστημα που θα αποδίδει τα μέγιστα και θα καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή η μελέτη και ο σχεδιασμός αποτελούν το Α και Ω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ecosun πατήστε εδώ.