Έξυπνοι αυτοματισμοί για κλιματισμό & θέρμανση

Διαβάστηκε από 4446 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/2/2019

Η εταιρεία Mechanical Solutions διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για να θερμαίνει και να ψύχει τους χώρους με έναν οικονομικό και οικολογικό τρόπο.

 
Με τον «έξυπνο» αυτοματισμό θέρμανσης επιτυγχάνεται οικονομία έως 35%, καθώς σε μια αντισταθμισμένη εγκατάσταση  η θερμοκρασία του νερού προσαγωγής (δηλαδή του νερού που αποστέλλεται στα θερμαντικά σώματα)ρυθμίζεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
Έτσι, όταν έχει πολύ κρύο, η θερμοκρασία στα σώματα ρυθμίζεται έτσι ώστε να είναι υψηλή, ενώ όταν έχει καλό καιρό κυκλοφορεί στα σώματα χλιαρό νερό.
 
Αεροθερμικές  αντλίες θερμότητας
Η MECHANICAL SOLUTIONS διαθέτει επιπρόσθετα και αεροθερμικές αντλίες θερμότητας, οι  οποίες παράγουν ζεστό νερό με την βοήθεια εναλλάκτη θερμότητας φρέον-νερού, με ψυκτικό μέσο R410A και με συμπιεστή της εταιρείας  Sanyo. Χάρη σΆ αυτές, επιτυγχάνονται μεσαίες θερμοκρασίες έως 60ο C, κατάλληλες για:
-Θέρμανση με θερμαντικά σώματα  panel.
- Θέρμανση με  Fan Coil.
-Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
-Θέρμανση με ενδοδαπέδια συστήματα.

Αντλίες Θερμότητας  Inverter 
H εταιρεία Mechanical Solutions παρουσιάζει τις αντλίες θερμότητας  Inverter  του Ισπανικού οίκου  Palm, παρέχοντας μια αξιόπιστη λύση για την ψύξη και την θέρμανση του χώρου.  Ο compact σχεδιασμός κάνει την εγκατάσταση τους πολύ εύκολη αφού δεν χρειάζεται εσωτερικός  χώρος για την τοποθέτηση του υδραυλικού μέρους της αντλίας θερμότητας  όπως  επίσης δεν απαιτούνται επιπλέον ψυκτικές εργασίες. Διαθέτουν πιστοποιήσεις   CE & ISO  καθώς και πιστοποίηση ενεργείας απόδοσης Erp  κατά τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τις ενεργειακές συσκευές.  Τα πιστοποιητικά Erp  μας πιστοποιούν την υψηλή ενεργειακή κλάση Α++  μεγιστοποιώντας το όφελος του τελικού χρήστη. Με μια πλήρη γκάμα από 9 kw έως 23 kw  καλύπτει όλες σχεδόν τις περιπτώσεις κλιματισμού  που αφορούν τον οικιακό τομέα. Διαθέτοντας ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου δίνει τη δυνατότητα στον μελετητή να χρησιμοποιεί πολλά εργαλεία και παραμέτρους ελέγχου, ώστε να σχεδιάσει από το απλούστερο έως το πιο προχωρημένο  σύστημα κλιματισμού.
 
Παράλληλα, διαθέτουν ενσωματωμένη αντιστάθμιση, remote on-off, εντολή για παραλληλισμό με αλλά συστήματα θέρμανσης για δημιουργία  υβριδικών εγκαταστάσεων, όπως και για εξωτερική πηγή θέρμανσης του ζεστού νερού χρήσης τριόδη για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Η ποιότητα για την αξιοπιστία  και εξοικονόμηση κόστους συντήρησης , η πλακοειδής  εναλλάκτης θερμότητας Emerson, η Τετράοδη, Saginomiya της Ιαπωνίας ,οι συμπιεστές, Mitsubishi και Hitachi  και ο κυκλοφορητής  Wilo  Γερμανίας, αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για μια αξιόπιστη λύση στην ψύξη και θέρμανση του χώρου.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MECHANICAL SOLUTIONS πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »