Έξυπνοι αυτοματισμοί για κλιματισμό & θέρμανση

Διαβάστηκε από 4169 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/2/2019

Η εταιρεία Mechanical Solutions διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για να θερμαίνει και να ψύχει τους χώρους με έναν οικονομικό και οικολογικό τρόπο.

 
Με τον «έξυπνο» αυτοματισμό θέρμανσης επιτυγχάνεται οικονομία έως 35%, καθώς σε μια αντισταθμισμένη εγκατάσταση  η θερμοκρασία του νερού προσαγωγής (δηλαδή του νερού που αποστέλλεται στα θερμαντικά σώματα)ρυθμίζεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
Έτσι, όταν έχει πολύ κρύο, η θερμοκρασία στα σώματα ρυθμίζεται έτσι ώστε να είναι υψηλή, ενώ όταν έχει καλό καιρό κυκλοφορεί στα σώματα χλιαρό νερό.
 
Αεροθερμικές  αντλίες θερμότητας
Η MECHANICAL SOLUTIONS διαθέτει επιπρόσθετα και αεροθερμικές αντλίες θερμότητας, οι  οποίες παράγουν ζεστό νερό με την βοήθεια εναλλάκτη θερμότητας φρέον-νερού, με ψυκτικό μέσο R410A και με συμπιεστή της εταιρείας  Sanyo. Χάρη σΆ αυτές, επιτυγχάνονται μεσαίες θερμοκρασίες έως 60ο C, κατάλληλες για:
-Θέρμανση με θερμαντικά σώματα  panel.
- Θέρμανση με  Fan Coil.
-Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
-Θέρμανση με ενδοδαπέδια συστήματα.

Αντλίες Θερμότητας  Inverter 
H εταιρεία Mechanical Solutions παρουσιάζει τις αντλίες θερμότητας  Inverter  του Ισπανικού οίκου  Palm, παρέχοντας μια αξιόπιστη λύση για την ψύξη και την θέρμανση του χώρου.  Ο compact σχεδιασμός κάνει την εγκατάσταση τους πολύ εύκολη αφού δεν χρειάζεται εσωτερικός  χώρος για την τοποθέτηση του υδραυλικού μέρους της αντλίας θερμότητας  όπως  επίσης δεν απαιτούνται επιπλέον ψυκτικές εργασίες. Διαθέτουν πιστοποιήσεις   CE & ISO  καθώς και πιστοποίηση ενεργείας απόδοσης Erp  κατά τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τις ενεργειακές συσκευές.  Τα πιστοποιητικά Erp  μας πιστοποιούν την υψηλή ενεργειακή κλάση Α++  μεγιστοποιώντας το όφελος του τελικού χρήστη. Με μια πλήρη γκάμα από 9 kw έως 23 kw  καλύπτει όλες σχεδόν τις περιπτώσεις κλιματισμού  που αφορούν τον οικιακό τομέα. Διαθέτοντας ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου δίνει τη δυνατότητα στον μελετητή να χρησιμοποιεί πολλά εργαλεία και παραμέτρους ελέγχου, ώστε να σχεδιάσει από το απλούστερο έως το πιο προχωρημένο  σύστημα κλιματισμού.
 
Παράλληλα, διαθέτουν ενσωματωμένη αντιστάθμιση, remote on-off, εντολή για παραλληλισμό με αλλά συστήματα θέρμανσης για δημιουργία  υβριδικών εγκαταστάσεων, όπως και για εξωτερική πηγή θέρμανσης του ζεστού νερού χρήσης τριόδη για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Η ποιότητα για την αξιοπιστία  και εξοικονόμηση κόστους συντήρησης , η πλακοειδής  εναλλάκτης θερμότητας Emerson, η Τετράοδη, Saginomiya της Ιαπωνίας ,οι συμπιεστές, Mitsubishi και Hitachi  και ο κυκλοφορητής  Wilo  Γερμανίας, αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για μια αξιόπιστη λύση στην ψύξη και θέρμανση του χώρου.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MECHANICAL SOLUTIONS πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εγκαίνια «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Μετασκευές στο τομέα της βιοενέργειας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις

14o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Χρωματίστε με τα οικολογικά χρώματα της VECHRO

Η Economy Green Energy Ζεσταίνει τα όνειρά σας!

Η χώρα πρέπει να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή κανονικότητα στη διαχείριση αποβλήτων

Η fischer αυξάνει τον κύκλο εργασιών της

Ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά σας έργα

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

Η εταιρεία PappasClima παρευρέθηκε στην ημερίδα για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό

Ξύπνησαν οι αρκούδες από το χειμέριο λήθαργο

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης και κλιματισμού

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την KLIMATHERM για τον Μάρτιο!

Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

H άνεση στον χώρο σας!

Αναστολή 1 χρόνο σε έκδοση οικοδομικών αδειών στην Ακρόπολη

20% αυξημένη η επισκεψιμότητα στις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

περισσότερα »