Έκθεση EXPOHOTEL, 3-5 Νοεμβρίου 2017

2.054 επισκέψεις στο άρθρο

Αντικείμενο της έκθεσης είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων.

Η ΕΚΘΕΣΗ EXPOHOTEL
 
Η EXPOHOTEL είναι μία έκθεση Β2Β που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων. Αντικείμενο της είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν. Στόχος της είναι να δημιουργήσει μία αποκλειστική έκθεση-θεσμό αφιερωμένη στον ξενοδοχειακό χώρο.
 
Η EXPOHOTEL θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο. ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Διοργανώνουμε την EXPOHOTEL για τους εξής λόγους:
1. Ο τομέας των τουριστικών καταλυμάτων έχει ανάγκη από μια εξειδικευμένη έκθεση που θα διοργανώνεται αποκλειστικά για τον κλάδο αυτό.
2. Οι ανάγκες του τουριστικού κλάδου σε ανακαίνιση, οργάνωση και εξοπλισμό ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου (περίπου στο τέλος Οκτωβρίου).
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να έχει ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς του πολύ σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει να προβεί σε επιλογές και αγορές πριν την έναρξη της ερχόμενης τουριστικής περιόδου (Πάσχα). Συνεπώς ο Νοέμβριος είναι ο καταλληλότερος μήνας για μία τέτοια διοργάνωση.
 
Ορμώμενοι από την μεγάλη εμπειρία της εταιρείας μας στην διοργάνωση επαγγελματικών και καταναλωτικών εκθέσεων, αλλά και την απαίτηση των πελατών μας, καταλήξαμε στην απόφαση να διοργανώσουμε την EXPOHOTEL.
 
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
Η μεγάλη επιτυχία των δυο προηγούμενων διοργανώσεων έχει ως αποτέλεσμα την διοργάνωση και της φετινής έκθεσης σε ένα εκθεσιακό κέντρο που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει το αυξημένο ενδιαφέρον των εταιρειών που επιθυμούν να λάβουν μέρος.
 
Και η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί:
Στο ολυμπιακό ακίνητο του ΤΑΕ ΚWON DO στο Παλαιό Φάληρο. Κατασκευασμένο σε κεντρικό σημείο του νομού Αττικής (Π. Φάληρο) βρίσκεται σε τοποθεσία που η εύκολη προσβασιμότητα, το άνετο parking, αλλά και η μοντέρνα αισθητική του, το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή για την διεξαγωγή της EXPOHOTEL.
 
Παράλληλα αποτελεί και την μόνη επιλογή εκθεσιακού χώρου κοντά σε Ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων που θα διαμένουν οι φιλοξενούμενοι επαγγελματίες, ξενοδόχοι, διευθυντές και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων με έξοδα της EXPOHOTEL.