Ενίσχυση πίεσης όπως ποτέ άλλοτε από την Grundfos

Ενίσχυση πίεσης όπως ποτέ άλλοτε από την Grundfos

1.574 επισκέψεις στο άρθρο (05/07/2024)
Σχολιάστε

- SCALA2: Η επόμενη εποχή στις ενοποιημένες λύσεις ενίσχυσης πίεσης
- Πρωτοποριακή τεχνολογία για σταθερή πίεση νερού, χαμηλό θόρυβο & ενεργειακή απόδοση
- Τα πλεονεκτήματα για ιδιοκτήτες κατοικιών
- Ένα πιεστικό συγκρότημα για κάθε τύπο εγκατάστασης

Με τη SCALA2 νέας γενιάς, αποκαλύπτουμε την επόμενη εποχή στις ενοποιημένες λύσεις ενίσχυσης πίεσης, με πρωτοποριακή τεχνολογία για σταθερή πίεση νερού, χαμηλό θόρυβο και ενεργειακή απόδοση.
Μια πρωτοποριακή, πλήρης (all-in-one) λύση ενίσχυσης πίεσης, κατασκευασμένη να εγγυάται πιο αξιόπιστη λειτουργία σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα.
 
Τα πλεονεκτήματα για εσάς

Εύκολη εγκατάσταση
Έτοιμη για εγκατάσταση, χωρίς εργαλεία,με φιλικό για τον χρήστη HMI για γρήγορη ρύθμιση.
Εύκολη επιλογή
Με μόνο ένα μοντέλο και μέγεθος προϊόντος για όλες τις οικιακές εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να έχετε πάντα μια αντλία στο φορτηγό ή στην αποθήκη της εταιρείας.
 Συμπαγές, πλήρες πιεστικό συγκρότημα
Πλήρως ενοποιημένο πιεστικό συγκρότημα με συμπαγή και στιβαρή σχεδίαση που ελαχιστο­ποιεί τους περιορισμούς χώρου.
Υποστήριξη προϊόντος
Η Grundfos παρέχει ισχυρή υποστήριξη προϊόντος για να μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη γνώση της νέας SCALA2. Η υποστήριξή μας περιλαμβάνει διαδικτυακά βίντεο εγκατάστασης και εκπαίδευσης, μαζί με ολοκληρωμένη τεχνική τεκμηρίωση.
 

Τα πλεονεκτήματα για ιδιοκτήτες κατοικιών

Σταθερή πίεση νερού σε έως 8 βρύσες
Με ενσωματωμένα χειριστήρια και κινητήρα με μετάδοση μεταβλητής συχνότητας, η αντλία αποδίδει τέλεια πίεση νερού σε όλες τις βρύσες, προσαρμοζόμενη αυτόματα στις απαιτήσεις των πελατών σας.
 
Η πιο αθόρυβη λειτουργία στην αγορά
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, η νέα SCALA2 είναι ένα από τα πιο αθόρυβα πιεστικά συγκροτήματα στον κόσμο. Με χαμηλή στάθμη θορύβου μόλις 44 dB(A) κατά τη λειτουργία (ισοδύναμη με τη στάθμη θορύβου ενός αθόρυβου πλυντηρίου πιάτων), όλα τα μέλη της οικογένειας απολαμβάνουν συνεχή ησυχία.
 
Ενεργειακή απόδοση παγκόσμιας κλάσης
Εξοπλισμένη με βελτιωμένα υδραυλικά εξαρτήματα, κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και έλεγχο ταχύτητας, η SCALA2 αποδίδει καλύτερα από πολλά άλλα οικιακά πιεστικά συγκροτήματα στην αγορά. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, οι ιδιοκτήτες κατοικιών μπορούν εγγυημένα να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση και να εξοικονομήσουν ενέργεια και κόστος.
 

Ένα πιεστικό συγκρότημα για κάθε τύπο εγκατάστασης

Η SCALA2 χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία για την ενσωμάτωση των βασικών εξαρτημάτων ενίσχυσης πίεσης σε ένα ενιαίο συμπαγές περίβλημα. Αλλα βασικά χαρακτηριστικά την καθιστούν κατάλληλη για διάφορες εγκαταστάσεις:

Αστικό δίκτυο*
Ο κινητήρας μεταβλητής ταχύτητας, σε συνδυασμό με έξυπνα χειριστήρια, παρέχουν βέλτιστη πίεση νερού σε όλες τις βρύσες, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της πίεσης εισόδου, και διαθέτει κατηγοριοποίηση PN 10.
* Σημείωση: Οι κανονισμοί ορισμένων χωρών ενδέχεται να επιβάλλουν περιορισμούς στην εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς.

Δεξαμενή ή ρηχό φρεάτιο
Η αυτόματη πλήρωση, η λειτουργία εξαέρωσης και η προστασία από την ξηρή λειτουργία εγγυώνται σταθερή παροχή νερού από ρηχά φρεάτια ή υπόγειες δεξαμενές. Μπορεί να ανυψώσει νερό από βάθος 8 m.

Δεξαμενή οροφής
Η αντλία διασφαλίζει ακριβή έλεγχο και ρύθμιση σημείου λειτουργίας, για βέλτιστη πίεση νερού κατά την ενίσχυση πίεσης από δεξαμενή. Ο βαθμός προστασίας IPx4D που διαθέτει επιτρέπει την εγκατάσταση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>