Εντυπωσιακές digital signage λύσεις και video wall από την LG στην HORECA 2020

Διαβάστηκε από 1280 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2020

Οι digital signage οθόνες της LG τράβηξαν τα βλέμματα των επισκεπτών του περιπτέρου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

 
Με εντυπωσιακά digital signage installations παρευρέθηκε η LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions στη φετινή HORECA 2020, τη μεγάλη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης. Από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες της έκθεσης θαύμασαν από κοντά το μοναδικό LG OLED Video Wall και άλλα special signage monitors, που ήταν εγκατεστημένα στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
 
Συγκεκριμένα, το ειδικά διαμορφωμένο Beer Bar στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας περιλάμβανε ένα LG OLED Video Wall της σειράς EV5 αποτελούμενο από τρεις οθόνες 55 ιντσών εγκατεστημένες σε σειρά με κάθετη διάταξη δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό σενάριο τοποθέτησης video wall που θύμιζε vintage πίνακα ζωγραφικής. Το απόλυτο μαύρο των LG OLED panel και η πρωτότυπη ένθεση του video wall ταξίδεψαν τους επισκέπτες του bar σε άλλες εποχές.
 
Επίσης, στον χώρο του περιπτέρου τοποθετήθηκαν και οι εντυπωσιακές οθόνες 86ΆΆ, 75ΆΆ αλλά και 65ΆΆ ιντσών της σειράς UH5. Οι επαγγελματικές οθόνες της LG διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, πάνελ IPS τεχνολογίας και υπέρ-υψηλή ανάλυση Ultra HD, 4 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD (3.840 x 2.160). Επιπλέον, προσφέρουν αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας, με μέγιστη ευκρίνεια και ολοζώντανα χρώματα, ενώ αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές εφαρμογές σε εμπορικά καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους και αίθουσες συνεδριάσεων, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες της τοποθέτησης, μπορεί να προβάλλεται περιεχόμενο σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα της εικόνας. Επίσης, διαθέτουν τεχνολογίες Up-Scaling και Super Resolution για τη μετατροπή περιεχομένου ανάλυσης Full HD σε ανάλυση Ultra HD, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες.
 
Επιπλέον, η 86 ιντσών LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνη που χρησιμοποιήθηκε στο promotion display διαθέτει πάνελ ανάλυσης UHD stretched (3840X600) και αναπαράγει περιεχόμενο μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Προσφέροντας υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας (700 cd/m² Typ.), με ακόμα πιο ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα που αγγίζουν την τελειότητα, με ratio ανάλυσης 58:9 και λειτουργία Tiling Mode, αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, τόσο σε landscape, όσο και σε portrait πλαίσιο (οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »