Eπαναστατικό LG Transparent Colour LED Film

2.508 επισκέψεις στο άρθρο

To νέο επαναστατικό LG Transparent Colour LED Film μετατρέπει οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια σε συναρπαστικό θέαμα.

Το ειδικό αυτοκόλλητο film επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενο σε διάφανη επιφάνεια
 
To νέο LG Colour Transparent LED Film μετατρέπει οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια, από βιτρίνα καταστήματος μέχρι τον τοίχο ολόκληρου κτιρίου, σε οθόνη για προβολή βίντεο ή εικόνων. Η διαφάνεια του film καθιστά δυνατή την προβολή των αντικειμένων μέσα από αυτό, ενώ οι σχεδιαστές δεν χρειάζεται να ΅θυσιάσουνΆ το φυσικό φως. Το χρώμα, η ευελιξία και η φιλικότητα προς το χρήστη της LG Color Transparent LED Film θα κάνουν τους θεατές και τους χρήστες να αισθάνονται σαν ταξιδιώτες του μέλλοντος.
 
Ζωντανά χρώματα και transparency
Το film προσφέρει την τέλεια ισορροπία ζωντανών χρωμάτων και transparency, σε μια σειρά από 1,7 εκατομμύρια χρώματα με περίπου 120 επίπεδα κλίμακας του γκρι. Η φωτεινότητα είναι ιδανική τόσο για εσωτερική όσο και για νυχτερινή εφαρμογή καλύπτοντας τις περισσότερες εμπορικές ανάγκες. Το LG Colour Transparent LED Film διαθέτει 73% transparency εξασφαλίζοντας ότι το φως διαπερνά απρόσκοπτα την επιφάνεια απεικόνισης, μειώνοντας στο ελάχιστο την ορατότητα της βιτρίνας. Όταν το film είναι απενεργοποιημένο, η παρουσία του στη γυάλινη επιφάνεια δε γίνεται αντιληπτή.
 
Προσαρμόσιμος ευέλικτος σχεδιασμός
Επιπλέον, το LG Transparent Colour LED Film είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μεγάλη ευελιξία και να μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές εφαρμογές. Μπορεί, επίσης, να εφαρμοστεί σε κυρτή επιφάνεια τοποθέτησης με μέγιστο όριο καμπύλης έως 1.100R. Προσαρμόζεται εύκολα σε διαφόρων διαστάσεων επιφάνειες, καθώς τα panels μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα ή οριζόντια, και το film μπορεί να κοπεί παράλληλα με το περιμετρικό πλαίσιο. Οι οθόνες έχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία διασφαλίζοντας τα χρώματα ζωντανά ακόμη και όταν είναι εγκατεστημένες σε παράθυρα. To 24 χιλιοστών διάκενο (pitch) είναι ιδανικό για κατασκευή μεγάλων οθονών στο σύνολο, που προορίζονται για προβολή σταθερού ή κινούμενου περιεχομένου σε χώρους μεγάλου κοινού.
 
Εύκολη τοποθέτηση
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του LG Transparent Colour LED Film είναι η ευκολία στην τοποθέτηση, καθώς δεν είναι απαραίτητη κάποια πολύπλοκη κατασκευή, αφού το film είναι αυτοκόλλητο. Το περιεχόμενο μπορεί να αναπαραχθεί μέσω του ενσωματωμένου media player ή μέσω μιας οποιαδήποτε πλατφόρμας digital signage.
 
Με το επαναστατικό transparency (73%) και το εντυπωσιακό χρώμα, το LG Colour Transparent LED Film μπορεί να φέρει το μέλλον του interior design και όχι μόνο, στο σήμερα.