Επεξεργασίας Απορριμάτων και ΧΥΤΥ

Διαβάστηκε από 1793 αναγνώστες -

Προχωρά ταχύτατα το έργο Επεξεργασίας Απορριμάτων και ΧΥΤΥ Ν.Φωκίδας

 
Μετά και από την πρόσφατη ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, το έργο εκτελείται πλέον ταχύτατα και δρομολογείται εντός του πρώτου τριμήνου του 2018 η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων του Ν. Φωκίδας.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία Μονάδας κομποστοποίησης προδιαλεγμένου οργανικού και πράσινων δυναμικότητας 6.250 tn/ έτος και Χ.Υ.Τ.Υ. χωρητικότητας 362.487 m3 (Φάση Α) που αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες διάθεσης απορριμμάτων για τα επόμενα 13 έτη. Το έργο επίσης περιλαμβάνει τη βελτίωση της υφιστάμενης οδοποιίας πρόσβασης μήκους 1.325 m.

Η ΕΠΤΑ Σύμβουλοι Μελετητές συμμετέχοντας σε Σύμπραξη Τεχνικών Γραφείων Μελετών εκπόνησαν την μελέτη με την οποία το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και κατασκευάζεται σήμερα. Επίσης, σήμερα είναι οι Τεχνικοί Σύμβουλοι του έργου.
 
Η ΕΠΤΑ ιδρύθηκε το 1995 και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρίες συμβούλων, στον τομέα της προστασίας του Περιβάλλοντος. Η τεχνογνωσία που διαθέτει και το υψηλό επίπεδο συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού, διασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών και λύσεων υψηλής ποιότητας σε τομείς όπως:
 
  • Περιβαλλοντική Πολιτική
  • Ενέργεια και Προστασία του Κλίματος
  • Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων, Υδάτινων Πόρων και Υγρών Αποβλήτων
  • Αειφόρος Αστική και Περιφερειακή Ανάπτυξη
  • Φυσικό Περιβάλλον
  • Περιβαλλοντική Διαχείριση στη Βιομηχανία 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ