Επιστρέφει η εκδήλωση Business Booster από την InnoEnergy

1.931 επισκέψεις στο άρθρο

The Business Booster από την Inno Energy: η εκδήλωση που επιταχύνει την καινοτομία στον τομέα της καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη, επιστρέφει!

Το Business Booster (TBB), η εκδήλωση που αποτελεί τον καταλύτη της καινοτομίας στον τομέα της καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη, επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί στο RAI του ¶μστερνταμ στις 25 & 26 Οκτωβρίου 2017καιδιοργανώνεται από την InnoEnergy, την Ευρωπαϊκή κινητήριο δύναμη καινοτομίας για την βιώσιμη ενέργεια.Το TBBαποτελεί τη μοναδική εκδήλωση η οποία συγκεντρώνει όλους τους φορείς που θα χαράξουν το μέλλον της βιώσιμης ενέργειας, σήμερα.
 
Το TBB είναι μία μοναδική εκδήλωση στον χώρο της ενέργειας στην Ευρώπη. Συγκεντρώνει και φέρνει σε επαφή πάνω από 160 καινοτόμεςstartupsκαι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καταξιωμένους οργανισμούς και εταιρείες που αναζητούν νέες καινοτόμες ιδέες και προϊόντα, έναν σημαντικό αριθμό επενδυτών καθώς και φορείς χάραξης πολιτικής - με την φετινή εκδήλωση να εστιάζει στην επιτάχυνση της μετάβασης σε καθαρές μορφές ενέργειας.
 
Σύμφωνα με τον DiegoPavia, CEO της Inno Energy: «η επανάσταση της καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει, αλλά δεν προχωράει αρκετά γρήγορα. Για να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα. Είναι απαραίτητο να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της καινοτομίας στον τομέα της καθαρής ενέργειας και το TBB είναι η εκδήλωση που μας επιτρέπει να το επιτύχουμε».
 
«Πέρα από την συνάντηση περισσότερων οραματιστών από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στον τομέα της καθαρής ενέργειας, το TBB παρέχει στη βιομηχανία, στους επενδυτές και σε σημαντικούς φορείς του δημόσιου τομέα άμεση πρόσβαση σε επαναστατικές τεχνολογίεςκαι νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Η εκδήλωση είναι ο τόπος συνάντησης και δημιουργίας συνεργασιώντων καινοτόμωνφορέωντης καθαρής ενέργειας, με στόχο να κάνουν τη διαφορά το συντομότερο δυνατόν».
 
Η συμμετοχή στο TBB εξασφαλίζει την δυνατότητα παρακολούθησης πλήθους συνεδριών και workshop, καθώς επίσης και πρόσβαση στην κύρια έκθεση, προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες για δικτύωση και νέες συνεργασίες. Στο TBB του 2016 στην Βαρκελώνη, 690 συμμετέχοντες και 149 εκθέτες από 32 χώρες έλαβαν μέρος σε 720 λεπτά δικτύωσης και 420 λεπτά παρουσίασης ιδεών. Φέτος, για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χώρο επιδείξεων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν “live” τις καινοτομίες.
 
Η ElenaBou,InnovationDirector της InnoEnergy, λέει: «Όταν ρωτήσαμε τη γνώμη των περσινών συμμετεχόντων, με μεγάλη μας χαρά ανακαλύψαμε πως το 98% θα πρότεινε την συμμετοχή στοTBB στις επαφές του. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι η αξία αυτής της πρωτοβουλίας ξεφεύγει από τα στενά όρια της εκδήλωσης.
 
Η υποστήριξη τωνstartups θα ήταν στείρα, αν δεν συνεχιζόταν και στα επόμενα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης. Για τον λόγο αυτό, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις καινοτομίες των συνεργατών μας σε όλο τον κύκλο ζωής τους,έως και την εμπορευματοποίηση τους.Η συνεχής στήριξη επιτυχημένων ιδεών μέσω επιχειρηματικών συμβουλών και καθοδήγηση, σε συνδυασμό με επενδύσεις αποδεικνύει ότιτο TBB αποτελεί τον πραγματικό καταλύτη για αλλαγή στον κλάδο της βιώσιμης ενέργειας στην Ευρώπη».
                                                                                                                                                                              
Η πρώτη φάση εγγραφών με προνομιακές τιμές (earlybird) θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε το tbb.innoenergy.com.