Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης BIASI

2.192 επισκέψεις στο άρθρο

Στην THERMOVENT θα βρείτε άριστα συστήματα θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό και επαγγελματικό κτιριακό τομέα.

Η  Thermovent Hellas A.E. άρχισε τις δραστηριότητες της το 1978. Με σταθερή πολιτική πωλήσεων βασιζομένη πάνω σε τρεις άξονες, αυτούς της χονδρικής πώλησης των εμπορευμάτων, της τεχνικής υποστήριξης και των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, συνεχίζει έως και σήμερανα κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της θέρμανσης και κλιματισμού αλλά και να πρωτοτυπεί εισάγοντας και προωθώντας νέα προϊόντα μέσα από τις συνεργασίες δεκαετιών που έχει με κορυφαία Ευρωπαϊκά εργοστάσια.

H  Thermovent από το 1999 αντιπροσωπεύει τους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης αερίου του ιταλικού οίκου Biasi που ανήκει στον όμιλο BSG.

Η Biasi διαθέτει στην  ελληνική αγορά τρείς τύπους λεβήτων.
  • Inovia Cond Plus στα 26 kW και 30 kW
  • Rin Nova Cond Plus στα 26 kW και 33,5 kW και
  • Basica Cond στα 26 kW και 31,0 kW.
 
Και οι τρείς τύποι είναι σύμφωνοι με την Ευρωπαϊκή οδηγία Ecodesign ERP 2018. Με αυτούς τους λέβητες η Biasi εισάγει στην αγορά τον νέο σπειροειδή κύριο εναλλάκτη θερμότητας από ανοξείδωτο χάλυβα. Χάρηστην υψηλή επιφάνεια ανταλλαγής ενέργειας του σπειροειδούς εναλλάκτη, εξασφαλίζεται μεγαλύτερη θερμική απόδοση με λιγότερη απώλεια φορτίου και μεγαλύτερη ευκολία καθαρισμού.
Η ευκολία καθαρισμού και η ανθεκτικότητα αυτού του εναλλάκτη θερμότητας αποτελούν ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του προϊόντος, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καινούργια συστήματα αλλά και σεπαλαιά συστήματα σε περίπτωση ανακαινίσεων.
Αυτά σε συνδυασμό με το μαγνητικό φίλτρο της Biasi, το οποίο εξασφαλίζει σχεδόν 100% την καθαρότητα του συστήματος θέρμανσης από οξείδια του σιδήρου, καλύπτουν τους επίτοιχους λέβητες με 6 χρόνια εγγύησης.
 
THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε:  2109887400
Δείτε:    www.thermovent.gr