Έργο δυναμικότητας 500kW ανέλαβε η Messaritis Ανανεώσιμες

1.946 επισκέψεις στο άρθρο

Έργο δυναμικότητας 500kW, της εταιρίας "FΟSΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" στη Νέα Ζίχνη Σερρών, ανέλαβε η Messaritis Ανανεώσιμες, συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της μελέτης και κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών.

Η Messaritis Ανανεώσιμες συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της μελέτης και κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών, ανέλαβε ακόμα ένα έργο δυναμικότητας 500kW, της εταιρίας «FΟSΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» στη Νέα Ζίχνη Σερρών.

Το έργο θα μελετηθεί και κατασκευασθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου IEC62446:2016 και αναμένεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2019.
Η αγορά συνεχίζει να αναγνωρίζει τη σταθερότητα της παρουσίας της εταιρίας, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις που βίωσε ο κλάδος, με  αποτέλεσμα την συνεχή αύξηση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της.
 
Ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας FOSTA δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είμαστε στην ευτυχή θέση να συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, όπως ακριβώς το έχουμε χαράξει και συνεχίζουμε να κοιτάμε προς τα εμπρός. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή βρίσκεται η εταιρία Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή του 1ο μας έργου «νέας γενιάς». Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνεργάτες μας θα μας παραδώσουν ένα άρτιο έργο, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα πρότυπα.»
 
Ο κύριος Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της Messaritis Ανανεώσιμες, δήλωσε σχετικά:
“Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον συνεχίζουμε να εισπράττουμε την έμπρακτη διάθεση των επενδυτών να προχωρήσουν στην υλοποίηση των έργων τους που συμβάλλουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, των τοπικών κοινωνιών και της οικονομίας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ανάθεση του συγκεκριμένου έργου στην εταιρία μας, το οποίο θα παραδοθεί στον επενδυτή με γνώμονα την απόλυτη έμφαση στην τεχνική ποιότητα, τη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας και τη βέλτιστη ενεργειακή του απόδοση.”
 
Η MESSARITIS Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.
Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και πληθώρας άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2015 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446:2016.