Φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp: Η επιλογή της MP-Energy για το 2020

2.855 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία MP-Energy Φωτοβολταϊκά, με την πολυετή εμπειρία σε κάθε είδους εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων παρουσιάζει το best seller της!

Η MP-Energy είναι μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, είτε αυτόνομων φωτοβολταικών συστημάτων με μπαταρίες (χωρίς διασύνδεση στο δίκτυο), είτε διασυνδεδεμένων συστημάτων (με ταρίφα ή συμψηφισμό).
Η διαρκής παρουσία στο χώρο των φωτοβολταϊκών καθιστά την MP-Energyμία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας.

Όπως κάθε Φθινόπωρο η MP-Energy αξιολογεί τις διαθέσιμες επιλογές σε φωτοβολταϊκά πάνελ και προτείνει στους πελάτες της την πιο αξιόπιστη λύση, λαμβάνοντας υπόψη διεθνή test από τα πιο αξιόπιστα ανεξάρτητα εργαστήρια σε συνδυασμό με οικονομικά στοιχεία των εταιρειών.

Για το 2020 η MP-Energy επέλεξε τα νέα μονοκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ της Sharp που παρουσιάστηκαν πριν λίγους μήνες στη Διεθνή Έκθεση Intersolar:
α) το Sharp Nu-Ak 310Wp και το
β) Sharp Nu-Ah 370Wp.

Τα συγκεκριμένα πάνελ συνδυάζουν την αξιοπιστία και τις εγγυήσεις της Sharp με την εξαιρετική απόδοση (μονοκρυσταλλικό φωτοβολταϊκό πάνελ και χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής) των σύγχρονων υπεραποδοτικών πλαισίων. Να μην αμελήσουμε επίσης την εξαιρετική αντοχή στο αλάτι (εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό για την Ελλάδα), τους αυθεντικούς συνδέσμους MC4, την γραμμική εγγύηση απόδοσης και τόσα πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2019 η Sharpγιορτάζει 60 χρόνια παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελ. Μπορεί λοιπόν κανείς να καταλάβει γιατί η επένδυση σε Sharp αποτελεί μία ασφαλή επιλογή, καθώς οι εγγυήσεις τις Sharp έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο χώρο. Σημειώνεται επιπλέον ότι το 1976 ο πρώτος δορυφόρος της Ιαπωνίας ο UME ήταν εξοπλισμένος με φωτοβολταϊκά πάνελ Sharp.

H MP-Energy λοιπόν φέρνει στη στέγη του κάθε πελάτη της τη διαστημική τεχνολογία του τεχνολογικού κολοσσού που ονομάζεται Sharp. Μπορείτε να δείτε τιμές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα και φωτοβολταϊκά συμψηφισμού netmetering στο site της MP-Energy.

MP ENERGY
210 3217895, 
[email protected],
www.mp-energy.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MP-Energy πατήστε εδώ