Γιατί να επιλέξω να βάλω ηλιακό θερμοσίφωνα;

1.484 επισκέψεις στο άρθρο

Συμβουλές από την energyLIFE. Η εταιρεία διαθέτει ηλιακούς θερμοσίφωνες υψηλής απόδοσης, νέας τεχνολογίας με πιστοποίηση CE, Ελληνικής κατασκευής με 10 χρόνια γραπτή εγγύηση εργοστασίου.

Το ξέρεις πως η θέρμανση του νερού αντιστοιχεί περίπου στο 10% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν κάθε χρόνο τα νοικοκυριά της χώρα μας; Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτη, το ποσοστό αυτό κατατάσσει τη χρήση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην τέταρτη σημαντικότερη αιτία δαπάνης ρεύματος στα ελληνικά σπίτια, μετά το μαγείρεμα, τη λειτουργία του ψυγείου και το πλυντήριο ρούχων.

Τα παραπάνω στοιχεία σημαίνουν πως, αν έχεις αγοράσει ηλιακό θερμοσίφωνα, μπορείς να αισθάνεσαι κάτι παραπάνω από δικαιωμένος για την απόφασή σου.

Ο ήλιος είναι εξαιρετικά... γενναιόδωρος στην Ελλάδα, ακόμη και σε μία περιοχή με μέση ηλιοφάνεια ένας ηλιακός καλύπτει τις ανάγκες για ζεστό νερό για τουλάχιστον 325 ημέρες τον χρόνο.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε όποιον το επιλέξει

  • Πρώτα απΆ όλα οι σύγχρονοι ηλιακοί θερμοσίφωνες διαθέτουν εξελιγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία που τους προσφέρει υψηλή απόδοση αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Παράλληλα με την εξελιγμένη τεχνολογία και την παρατεταμένη διάρκεια ζωής, ένα σημαντικό πλεονέκτημα, είναι η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του.
  • Η εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα, προσφέρει πλήρη ανεξαρτησία από το δίκτυο ηλεκτροδότησης ή τη χρήση καυσίμου. Μπορεί να κρατήσει ζεστό το νερό ακόμα και σε ημέρες που έχει συννεφιά ή κακοκαιρία, κάνοντας την ζωή μας τόσο εύκολη.
  • Ο ηλιακός θερμοσίφωνας θεωρείται ότι έχει την υψηλότερη απόδοση, αφού κατά την μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε θερμική, οι απώλειες είναι πολύ μικρές.
  • Τέλος με δεδομένο ότι η  χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για την θέρμανση του νερού απελευθερώνει μεγάλα ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα, εάν χρησιμοποιούμαι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως είναι η ηλιακή, το μόνο σίγουρο είναι ότι συμβάλουμε  σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και καλλιεργούμε οικολογική συνείδηση.
  •  
ENERGYLIFE
Πέτρου Ράλλη 268, Νίκαια
Καλέστε: 210 4940835
Δείτε:  www.energylife.gr