Γνωρίστε την καινοτομία DISTINGO!

2.991 επισκέψεις στο άρθρο

Γνωρίστε το νέο, καινοτόμο προϊόν της Nexans!

H Nexans παρουσιάζει την καινοτομία DISTINGO. Η ευκολία στην καθημερινή ζωή του καταστήματος ηλεκτρολογικού υλικού και του εγκαταστάτη. Πρόκειται για ένα νέο καλώδιο χαμηλής τάσης 1KV για σταθερές εγκαταστάσεις, φιλικό προς τον χρήστη δεδομένης της ξεχωριστής πατενταρισμένης μηκομέτρησης και του χρωματικού κώδικα που διαθέτει.

Με τη χρήση του DISTINGO, διευκολύνονται τόσο οι διανομείς όσο και οι τελικοί χρήστες δεδομένου ότι διασφαλίζεται η διαχείριση του αποθέματος, της απογραφής, της ανατροφοδοσίας, των χρησιμοποιούμενων μηκών, της εγκατάστασης και των ανακαινίσεων.
Διατίθεται σε εύρος διατομών από 1,5 έως 16τ.χ. σε διάφορες συσκευασίες έτσι ώστε να εξυπηρετεί όλες τις μορφές των έργων.

Η Nexans Ελλάς Α.Β.Ε. κατασκευάζει καλώδια ισχύος και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από το 1974. Η εταιρεία παράγει ηλεκτρικά καλώδια χαμηλής, μέσης και υψηλής τάσης, καλώδια τηλεπικοινωνιών από χαλκό και οπτικές ίνες, εναέριους αγωγούς από χαλκό, αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Επιπλέον, η εταιρεία παράγει καλώδια και σύρματα για βιομηχανικές εφαρμογές, καλώδια μηχανημάτων, καλώδια για εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου, καλώδια για μεταφορές, φωτοβολταϊκά συστήματα και σταθμούς αιολικής ενέργειας καθώς και χερσαία και υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών.

Το εργοστάσιο της Nexans Ελλάς βρίσκεται στη Λαμία (Αγία Μαρίνα) και αποτελεί κινητήρια δύναμη ανάπτυξης όλης της περιοχής. Εκσυγχρονίζεται διαρκώς ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του διεθνούς ανταγωνισμού σε σχέση με το κόστος και την ποιότητα, δίνοντας κατ` αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στην εταιρεία να αναπτύξει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.