H ANDRIANOS με επιτυχία στην έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2020

1.917 επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ANDRIANOS στη διεθνή έκθεση για την Ενέργεια, CLIMATHERM ENERGY 2020.

Η ANDRIANOS, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια χρονιά την τεράστια εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της στους κλάδους της Θέρμανσης, της Ψύξης, του Αερισμού-Εξαερισμού και της Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, συμμετείχε στην μεγαλύτερη διεθνή ενεργειακή έκθεση στην χώρα μας, την CLIMATHERM 2020, από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo”. Εκεί, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία 5 ποιοτικές λύσεις για Εξοικονόμησης Ενέργειας & Θερμική ¶νεση στα κτίρια.

Στο περίπτερο της ANDRIANOS οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιστοποιημένα προϊόντα ενεργειακών τεχνολογιών της ANDRIANOS, καθώς και όλες τις εξελίξεις και καινοτομίες στις Ενεργειακές Λύσεις στον κλάδο HVAC. Επίσης, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου την ενεργειακή απόδοση υφιστάμενων εγκαταστάσεων της ANDRIANOS.

1. Τα Κορυφαία Ηλιοθερμικά Συστήματα της Ελληνικής Αγοράς έγιναν ακόμα πιο αποδοτικά με τα νέα δοχεία Ενεργειακής Κλάσης Α & Β
Τα νέα Ηλιακά Δοχεία είναι κατασκευασμένα στην Γερμανία  με τα υψηλότερα stantard ποιότητας. Διαθέσιμα με 4 διαφορετικά είδη μονώσεων αποτελούν τα μοναδικά Θερμοδοχεία που επιτυγχάνουν Ενεργειακή κλάση Α στην Ελληνική αγορά. Σε συνδυασμό με τους κορυφαίους Ηλιακούς Συλλέκτες της ANDRIANOS AND-solar PREMIUM  & PREMIUM PLUS, οι οποίοι κατατάσσονται στο TOP 10 σε απόδοση παγκοσμίως (ηcol=69% σύμφωνα με το EN 12975), δημιουργούν το πιο αποδοτικό σύστημα ηλιοθερμίας με επίπεδους συλλέκτες.

2.  Θέρμανση, Ψύξη & Παραγωγή ΖΝΧ με τους Υψηλότερους Βαθμούς Απόδοσης
Στο stand της ANDRIANOS παρουσιάστηκε ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο για τη Θέρμανση, την Ψύξη και την Παραγωγή ΖΝΧ, με Κλιματιστικά, Fan Coils  και  Αντλίες Θερμότητας των κορυφαίων οίκων CARRIER & TOSHIBA, όπου αποτελούν την αρτιότερη τεχνολογικά λύση ακόμα και για τις  πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις.
Ένας ακόμα στρατηγικός συνεργάτης της ANDRIANOS που παρουσιάστηκε στην έκθεση είναι η ιταλική ARISTON που αποτελεί παγκόσμιο ειδικό στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τις Αντλίες Θερμότητας της ARISTON, καθώς και να παρακολουθήσουν την real-time απεικόνιση των αποδόσεων τους σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι καινοτόμοι Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες υβριδικής τεχνολογίας που αποτελούν ιδανική λύση για οικονομική παραγωγή Ζεστού Νερού σε μικρές εγκαταστάσεις, ενώ τη γκάμα της ARISTON συμπλήρωσαν οι επίτοιχοι Λέβητες Συμπύκνωσης Αέριων Καυσίμων υψηλών βαθμών απόδοσης, που προσφέρουν μείωση στην κατανάλωση αερίου καυσίμου έως και 35% σε σύγκριση με ένα συμβατικό λέβητα και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων έως 75%.

3.  Ασφάλεια & Ποιότητα στα Αέρια Καύσιμα με την πιο πλήρη γκάμα της ελληνικής αγοράς
Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών,  για την πλήρη γκάμα υλικών και εξαρτημάτων της ANDRIANOS για δίκτυα υγραερίου και φυσικού αερίου. Εκτός από τους επίτοιχους λέβητες υγραερίου και φυσικού αεριού της ARISTON που αναφέρθηκαν παραπάνω, παρουσιάστηκαν επίσης τα εξαρτήματα  του γερμανικού οίκου GOK, ο οποίος με την ποιότητα του έχει κατακτήσει την παγκόσμια και την Ελληνική αγορά, καθώς και οι πιστοποιημένες Δεξαμενές Υγραερίου των Ιταλικών Οίκων RCS & PLINOXOTAR.

4.  Το καλύτερο σύστημα Smart Home με απόλυτη εξειδίκευση στο κλάδο HVAC για την υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας & απόλυτη θερμική άνεση
To σύστημα Smart Home iT600 του κορυφαίου οίκου SALUS, ο οποίος καταλαμβάνει εξέχουσα θέση παγκοσμίως στον τομέα του ελέγχου συστημάτων Θέρμανσης - Κλιματισμού & Παραγωγής ΖΝΧ, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες, που παρακολούθησαν αληθινά παραδείγματα σύγχρονων εφαρμογών Κεντρικού & Απομακρυσμένου Ελέγχου και Παραμετροποίησης σε οικιακά, επαγγελματικά και βιομηχανικά κτίρια.

5. Καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς Ενεργειακές Απώλειες με τον Αυτόνομο Αερισμό με Ανάκτηση Θερμότητας έως 93%
Ένα από τους αδιαμφησβήτητους πρωταγωνιστές του περιπτέρου της ANDRIANOS ήταν το Σύστημα Αερισμού με Ανάκτησης Θερμότητας ASSOLO που προσφέρει συνεχή παροχή ολόφρεσκου αέρα με κλειστά παράθυρα και συμβάλει στην μείωση των απωλειών θερμότητας έως και 93%. 
Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη όπως αυτή της ενέργειας, η ANDRIANOS έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο, το οποίο επιτυγχάνει υψηλά ποσοστά Εξοικονόμησης Ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό τους κόστος,  ενώ επιτυγχάνει απόλυτη Θερμική ¶νεση.
Στην φετινή CLIMATHERM η ANDRIANOS παρουσίασε όλες τις νέες τάσεις και τα κορυφαία προϊόντα που βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση των συστημάτων HVAC, διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών και προσφέρουν συνθήκες άνεσης και ευεξίας.

Σύσσωμή η ομάδα της ANDRIANOS ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες της φετινής CLIMATHERM και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη έκθεση του κλάδου το 2022.