H ANDRIANOS συμμετέχει στην INDELEX – SMART HOME 2019

2.334 επισκέψεις στο άρθρο

Η ANDRIANOS συμμετέχει φέτος, για πρώτη φορά στην INDELEX – SMART HOME Expo η οποία θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Μαΐου 2019 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Ξιφασκίας στην Λ. Ποσειδώνος, Ελληνικό.

Πρόκειται για την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας και «έξυπνων» συστημάτων, όπου θα παρουσιαστεί ένα ευρύ φάσμα λύσεων για τον προγραμματισμό, σχεδιασμό, την υλοποίηση-εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων για την επίτευξη ενός πιο «έξυπνου» , πιο βελτιστοποιημένου & ενεργειακά αποδοτικού κτιρίου. 

 Η ANDRIANOS με εμπειρία στις κτιριακές εγκαταστάσεις από το 1994,  επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις άριστες σχέσεις της με την καινοτομία και την τεχνολογία, θα παρουσιάσει την σειρά συστημάτων Smart Home του κορυφαίου οίκου SALUS.  
 
Το "έξυπνο" σύστημα SALUS iT600 Smart Home δίνει πλήρη έλεγχο από οπουδήποτε μέσω του Smartphone, του tablet ή του υπολογιστή, ενώ μπορούν να συνδεθούν έως 100 συσκευές, όπως: θερμοστάτες, smartplugs, Ηλεκτρικά ρολά , Κλιματιστικά μηχανήματα, αισθητήρες παραθύρων/πόρτας, μετρητές ενεργείας, την Καφετιέρα & γενικότερα οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή. 
Η καινοτομία του SALUS iT600 έγκειται στο γεγονός ότι παρέχει συσκευές και λειτουργίες για τον αποδοτικό και έξυπνο έλεγχο της θέρμανσης, του κλιματισμού και παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης που προσφέρουν πραγματική άνεση και σημαντική εξοικονόμηση στις δαπάνες θέρμανσης, που αποτελούν το 70% των ενεργειακών αναγκών ενός κτιρίου.  
 
Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας στη θέση G5, για να δούμε μαζί τις πιο καινοτόμες λύσεις στα σύγχρονα & "Έξυπνα" Συστήματα  για τον Κεντρικό & Απομακρυσμένο Έλεγχο του Σύστηματος Θέρμανσης & Κλιματισμού, όλων των Ηλεκτρικών Συσκευών & των λοιπών Συστημάτων που λειτουργούν με Ηλεκτρικό Ρεύμα, καθώς και για τη μέτρηση Ενεργειακών Δεδομένων. 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/2K13lPA