Η Amadeus Hellas καθαρίζει την παραλία Αλίμου

Διαβάστηκε από 1106 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2019

Η εταιρεία ταξιδιωτικής τεχνολογίας στηρίζει ενεργά τον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2019, υπό την αιγίδα της HELMEPA και του Δήμου Αλίμου.

 
Σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Λουτρών Αλίμου προχώρησε η ομάδα της Amadeus Hellas, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και της HELMEPA (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ), στο πλαίσιο του Amadeus Volunteer Day την περασμένη εβδομάδα, στηρίζοντας τον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2019 που διοργανώνει στην Ελλάδα η HELMEPA από τις 14 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Η δράση αυτή, στην οποία συμμετείχαν περίπου 30 εργαζόμενοι από την ομάδα της Amadeus Hellas, πραγματοποιήθηκε υπό την ομπρέλα της καμπάνιας Green is the New Blue, μιας πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει η εταιρεία στα γραφεία της σε όλο τον κόσμο με σκοπό να ευαισθητοποιήσει περισσότερο τους χιλιάδες εργαζομένους της πάνω σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και να προωθήσει ένα πιο πράσινο μέλλον για όλους.

Παράλληλα η καμπάνια έχει στόχο να ενισχύσει την δέσμευση της εταιρείας προς τους στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και να κάνει τους εργαζόμενους να αισθανθούν μέρος μια μεγαλύτερης προσπάθειας για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, που βασίζεται στις αρχές της εταιρείας.
Κατά τη δράση οι εργαζόμενοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 240 κιλά απορριμμάτων. Εκτός από τον συμβολικό χαρακτήρα των καθαρισμών και την περαιτέρω ευαισθητοποίηση της ομάδας των εργαζομένων της Amadeus, οι εθελοντές κατέγραψαν τα απορρίμματα που συγκέντρωσαν σε ειδικά Δελτία Καταγραφής, σε μια προσπάθεια που θα συμβάλλει στην επιστημονική καταγραφή και παρακολούθηση της ρύπανσης στις ελληνικές θάλασσες και ακτές.

Ο Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών, αποτελεί πρωτοβουλία του Ocean Conservatory και είναι το μεγαλύτερο γεγονός του είδους του στον κόσμο. Στην Ελλάδα διοργανώνεται και συντονίζεται εδώ και 29 χρόνια από την HELMEPA και από την αρχή της η δράση έχει προσελκύσει περισσότερους από 13 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100.000 τόνοι απορριμμάτων σε όλο τον κόσμο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »