Λέβητας Αερίου DAEWOO.

H BIG SOLAR είναι παρούσα και στην αγορά του αερίου με εξαιρετικό προϊόν

2.438 επισκέψεις στο άρθρο

Η αγορά του αερίου για θέρμανση κατοικιών και παροχή ζεστού νερού χρήσης παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερη δυναμική, με προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης ενόψει της πλήρους απελευθέρωσής της από 01/01/2018.

Η διαμόρφωση των τιμών του φυσικού αερίου σε επίπεδα εξαιρετικά ανταγωνιστικά εν συγκρίσει προς αυτά των τιμών του πετρελαίου, η παροχή επιδοτήσεων για την εγκατάσταση και η τροποποίηση της νομοθεσίας που καθιστά ευκολότερη την αυτονόμηση της θέρμανσης των διαμερισμάτων στην Αττική, συμβάλλουν καθοριστικά στην παρατηρούμενη έξαρση της ζήτησης νέων συνδέσεων. Και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η ανάπτυξη της αγοράς θα επιταχυνθεί δραστικά με την είσοδο των νέων παρόχων.

BIG SOLAR, από τις κορυφαίες ελληνικές χονδρεμπορικές επιχειρήσεις ενεργειακών προϊόντων, είναι παρούσα και στην αγορά του αερίου με ένα εξαιρετικό προϊόν, που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστικότατη τιμή: Το Λέβητα Αερίου DAEWOO.

Λίγα λόγια για την BIG SOLAR

Η BIG SOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων, αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός φωτισμού LED για κάθε χρήση.

Η BIG SOLAR αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «one-stop-shop» στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας.
Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς στον κόσμο, και διατηρεί αποθέματα ικανά για άμεσες παραδόσεις.
Επιπλέον της εμπορικής της δραστηριότητας, η BIGSOLAR δραστηριοποιείται:
• Στην ανάπτυξη, μελέτη, κατασκευή και διαχείριση φωτοβολταικών σταθμών
• Στη μελέτη και εκτέλεση έργων ενεργειακής εξοικονόμησης
• Στη μελέτη-σχεδιασμό και εκπόνηση μελετών φωτισμού, τεχνικοοικονομικών μελετών και στη παροχή EPC/turn-key λύσεων φωτισμού
• Στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση μονάδων βιομάζας και βιοαερίου