Η Climatherm Energy 2018 πλησιάζει!

Διαβάστηκε από 3058 αναγνώστες -

Η διεθνής έκθεση του κλάδου της ενέργειας, Climatherm – Energy, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 
Βρισκόμαστε 10 μόλις μήνες, πριν την επερχόμενη διεξαγωγή της διεθνούς έκθεσης "Climatherm - Energy 2018"και ήδη οι οριστικοποιήσεις  συμμετοχών τόσο παλαιών, όσο και νέων εταιριών αυξάνονται σημαντικά, δίνοντάς μας την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι την πορεία των 27 δημιουργικάενεργειακών και σταθερά ποιοτικών χρόνων μαςστον κλάδο.

Η μεγαλύτερη Διεθνής έκθεση του κλάδου της ενέργειας, Climatherm – Energy, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχοντας την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει μεγάλη γκάμα προϊόντωνσε τομείς όπως οι Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα φωτοβολταϊκά, η βιομάζα, η γεωθερμία, το φυσικό αέριο – υγραέριο ( LPG ), τον κλιματισμό, την οικονομική θέρμανση, τα ενεργειακά τζάκια, τους καυστήρες πέλλετ, τον εξαερισμό, τη βιομηχανική ψύξη, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την ηλιακή ενέργεια, την ύδρευση,την αφαλάτωση και τα λογισμικά ( software).  Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λαμβάνουν χώρα σεμινάρια καθώς και ημερίδες προς ενημέρωση και αναβάθμιση γνώσεων τόσο του επισκέπτη όσο και των εκθετών μας.

Στόχος της Project είναι, όπως πάντα, η διατήρηση της εξειδίκευσης της Διεθνούς έκθεσης "Climatherm - Energy", στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο "AthensMetropolitanExpo", η σωστή διαφήμιση και η στοχευόμενη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό, χαρακτηριστικά που θα κάνουν, για ακόμα μια φορά την "ClimathermEnergy 2018", τη μεγαλύτερη διεθνή εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με email στο [email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ