Η Διεθνής Έκθεση “Climatherm - Energy 2020” προετοιμάζεται!

2.105 επισκέψεις στο άρθρο

Βρισκόμαστε μόλις επτά μήνες πριν την επερχόμενη διεξαγωγή της εορταστικής διεθνούς έκθεσης “Climatherm - Energy 2020” και είναι εμφανές πως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς οι συμμετοχές είναι ήδη πάρα πολλές και συνεχίζουν να αυξάνονται σημαντικά.

Η αγορά εκφράζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Φυσικό Αέριο και επιθυμεί να επισκεφθεί την έκθεση ώστε να γίνει μέρος του θεσμού που τόσα χρόνια διεξάγεται με επιτυχία, καθώς αναγνωρίζει την εμπειρία και την εξειδίκευση της στα 30 χρόνια μεγαλοπρεπούς παρουσίας της στον χώρο της ενέργειας. 

Η Διεθνής Έκθεση “Climatherm - Energy 2020”, τελεί, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου αλλά και την παρουσία όλου του επαγγελματικού και τεχνικού κόσμου.  

Προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - της Γεωθερμίας - του Φυσικού Αερίου - του Κλιματισμού – της Θέρμανσης - του Εξαερισμού - της Βιομηχανικής Ψύξης - της Ηλιακής Ενέργειας - της Ύδρευσης (Μπάνιο – Πισίνα) - της Αφαλάτωσης - της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων – της Ηλεκτρικής ενέργειας και άλλων, και στόχος της πάντα είναι, η διατήρηση της εξειδίκευσης της, μέσω της συνεχούς παρουσίασης όλων των νέων εξελίξεων της σύγχρονης τεχνολογίας του κλάδου. 

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και η συμμετοχή σας στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2020” είναι σημαντική, γιορτάζοντας μαζί μας και τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας μας στην ελληνική αγορά.  
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο [email protected].