Η EUROPA Gold Sponsor του THE BOUTIQUE HOTEL WORKSHOP TOUR

1.888 επισκέψεις στο άρθρο

Η EUROPA είναι Gold Sponsor στο “The Boutique Hotel Workshop Tour” που διεξάγεται στα Χανιά και στο Ηράκλειο στα πλαίσια των δράσεων της 100% Hotel Show 2019.

Τα Workshops θα λάβουν χώρα το Σάββατο 4/5 στα Χανιά στο ξενοδοχείο MINOA PALACE και την Δευτέρα 6/5 στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο GALAXY από τις 10:00 έως τις 18:00.

Το Workshop Tour του 100% Hotel Show, αποτελεί το πλέον αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, που ταξιδεύει σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, ως προέκταση των εξαιρετικά επιτυχημένων Workshops που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show, κάθε Νοέμβριο. Το αντικείμενο του workshop έχει σαν τίτλο «Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχημένο Boutique ξενοδοχείο από τον σχεδιασμό μέχρι την πώληση!» και η είσοδος είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής και λήψης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Στα πλαίσια της χορηγίας ειδικά διαμορφωμένος χώρος της EUROPA με δείγματα αρχιτεκτονικών συστημάτων και έντυπο υλικό θα βρίσκεται στον προθάλαμο των αιθουσών των Workshops, ενώ παράλληλα ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του τμήματος Έργων της EUROPA θα έχει την δυνατότητα να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό για τις λύσεις της εταιρίας σε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου με ειδική έμφαση σε συστήματα-λύσεις ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών. Στα πλαίσια του προγράμματος/θεματολογίας του Workshop ο προϊστάμενος του τμήματος Έργων της EUROPA κος Νίκος Μαργαρίτης θα παρουσιάσει case study από πραγματικά έργα που το τμήμα έχει αναλάβει με συγκεκριμένες κατασκευαστικές προκλήσεις. Σκοπός της παρουσίασης να αναδειχθούν οι λύσεις που προκύπτουν από πραγματικά κατασκευαστικά ζητήματα/προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την φάση της υλοποίησης μιας σχεδιαστικής ιδέας/ανάγκης.

Η EUROPA στέκεται αρωγός στη συνεχή ενημέρωση των Ελλήνων ξενοδόχων και μηχανικών. Παράλληλα μέσω συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη, συνεχώς εξελίσσει την προϊοντική της γκάμα προσφέροντας αρχιτεκτονικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.hotelshow.gr/gr/workshops