Η EUROPA, Μεγάλος Χορηγός στο 14o Συνέδριο Αλουµίνιο και Κατασκευές στο Ζάππειο

1.677 επισκέψεις στο άρθρο

Η EUROPA στηρίζει το 14ο Συνέδριο µε τίτλο “ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 2019”, ως Μεγάλος Χορηγός.

Το συνέδριο διενεργείται στις 1-3 Νοεµβρίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στην αντίστοιχη αίθουσα των χορηγών του συνεδρίου (Αίθουσα 3). Το εξειδικευµένο προσωπικό της EUROPA θα παρευρίσκεται µε σκοπό την ενηµέρωση του κάθε επισκέπτη, κατασκευαστή ή αρχιτέκτονα, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EUROPA.

Το συνέδριο πραγµατοποιείται σε µία νέα πιο ελπιδοφόρα περίοδο για την αγορά, που οι επαγγελµατίες του χώρου αναζητούν τα εργαλεία και τις γνώσεις για να πάνε στο µέλλον. Μέσα από τις εργασίες του το συνέδριο επιδιώκει:
• να ορίσει και να επιδιώξει θεσµικές αλλαγές που θα βάλουν νέα πρότυπα στην αγορά
• να απελευθερώσει την αγορά δηµιουργώντας νέες ευκαιρίες
 να αναδείξει την αξία των ποιοτικών αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουµινίου και  των ανθρώπων που τις δηµιουργούν
• να προβάλει τα µεγάλα θέµατα του κλάδου, που είναι η αειφορία, η ποιότητα ζωής,  η ασφάλεια, η λειτουργικότητα
• να συµβάλει στην αυτοβελτίωση των συνέδρων.

Ως ειδικός χορηγός της Ενότητας 1: “Ανθρώπινο περιβάλλον & αρχιτεκτονική. Εξελίξεις, ανάγκες, παρεµβάσεις”, o εκπρόσωπος της EUROPA και προϊστάµενος του τµήµατος Έργων κος Νίκος Μαργαρίτης, θα προσεγγίσει το ζήτηµα των σύγχρονων προκλήσεων για την ελληνική βιοµηχανία αλουµινίου. Η ενότητα πραγµατοποιείται το απόγευµα της Παρασκευής, ανοίγοντας τις διεργασίες του συνεδρίου. Η στήριξη της EUROPA στην συγκεκριµένη ενότητα, εδράζεται στην σταθερή πεποίθηση της εταιρίας για συνέργεια και σύµπλευση του κλάδου του αλουµινίου µε τον αρχιτεκτονικό κλάδο. Σκοπός της, να φέρει εγγύτερα τον Έλληνα αρχιτέκτονα µε τον κατασκευαστή αλουµινίου. 

Η EUROPA στέκεται διαχρονικά στο πλευρό του Έλληνα κατασκευαστή αλουµινίου, στηρίζοντας τις µεγάλες δράσεις του κλάδου, που σαν σκοπό έχουν την ενίσχυση των σχέσεων των επαγγελµατιών του, την ενηµέρωσή τους και την διαµόρφωση µιας κοινής κουλτούρας σε ζητήµατα που αφορούν όλους τους εµπλεκόµενους, βιοµηχανίες και επαγγελµατίες.