Η GoodWe κατασκευάζει νέα έδρα στην Κίνα

Η GoodWe κατασκευάζει νέα έδρα στην Κίνα

1.461 επισκέψεις στο άρθρο (26/01/2024)
Σχολιάστε

Η νέα έδρα της GoodWe υπό κατασκευή, ανταποκρινόμενη στην αύξηση του εργατικού δυναμικού και των δραστηριοτήτων Ε&Α.

Η GoodWe, κορυφαίος κατασκευαστής ηλιακών μετατροπέων, ανακοινώνει την υπό κατασκευή νέα έδρα της στη Ζώνη Υψηλής Τεχνολογίας Suzhou, Κίνα. Το νέο κτίριο, το οποίο γιορτάστηκε σε σχετική τελετή πέρυσι, πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2024. Αυτή η στρατηγική στροφή αποσκοπεί στην παροχή άφθονου χώρου για την τεχνογνωσία της εταιρείας και την εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης.


Από την ίδρυσή της το 2010, η GoodWe έχει γνωρίσει σημαντική παγκόσμια επέκταση.
 
"Από μια μικρή ομάδα με μόνο αρκετό προσωπικό στην αρχή, η GoodWe έχει γίνει πλέον μια σημαντική οντότητα, διαθέτοντας ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό άνω των 5.000 εργαζομένων", σχολίασε ο Daniel Huang, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της GoodWe. "Το νέο κτίριο έχει σχεδιαστεί για να είναι έτοιμο για τις τάσεις του κλάδου και τη μελλοντική μας ανάπτυξη".
 

Σε ανταπόκριση της αυξανόμενης ζήτησης για ένα βιώσιμο εργασιακό περιβάλλον, το νέο κτίριο γραφείων της GoodWe δίνει προτεραιότητα στην ενεργειακή απόδοση και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον στο σχεδιασμό του, αξιοποιώντας τη δεκαετή τεχνογνωσία της στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας. Η κατασκευή ενσωματώνει χαρακτηριστικά αιχμής, όπως φωτοβολταϊκά δομικά υλικά (BIPV), προϊόντα και λύσεις αποθήκευσης ενέργειας και τεχνολογίες διαχείρισης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εξασφαλίζοντας την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
 

Μετά την ολοκλήρωση, ο νέος χώρος γραφείων θα λειτουργήσει ως κέντρο έρευνας και καινοτομίας για την εταιρεία, συγκεντρώνοντας ταλαντούχα άτομα για να αναπτύσσουν συνεχώς νέες τεχνολογίες στον τομέα της έξυπνης και ανανεώσιμης ενέργειας.
 
Με το βλέμμα στο μέλλον, ο Huang δήλωσε: "Ανυπομονώ να μετακομίσω σε αυτό το πράσινο, προσανατολισμένο στο μέλλον κτίριο. Πιστεύω ότι αυτό θα προσφέρει επίσης εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας και, φυσικά, στους υπαλλήλους μας. Η GoodWe θα συνεχίσει να επενδύει στο ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον".
 
Το 2023, η GoodWe ανακοίνωσε επίσης την ολοκλήρωση της τρίτης φάσης της παραγωγικής της βάσης στην πόλη Guangde της Κίνας, επεκτείνοντας περαιτέρω τη μελλοντική παραγωγική ικανότητα της εταιρείας. Επιπλέον, μια υπεράκτια βάση παραγωγής κηρύχθηκε λειτουργική, καθιστώντας την τρίτη βάση της GoodWe.

Συνέχεια του άρθρου >>>